JEKLARNA

JEKLARNA - Center Zdravega Načina Življenja

USPEŠNE ZGODBE PREOBRAZB

Ogromno naših članov je že doseglo vrhunske rezultate telesne in mentalne preobrazbe in danes živijo in uživajo življenje v koži svoje jeklene verzije.

VABIMO TE, DA SE JIM PRIDRUŽIŠ IN NAPIŠEŠ SVOJO USPEŠNO ZGODBO!

NEKAJ ZELO USPEŠNIH ZGODB PREOBRAZB NAŠIH NAJBOLJ VZTRAJNIH ČLANOV

Martin, 28 let

V Jeklarno je prišel z 198 kilogrami po totalno preobrazbo svojega življenja. Na začetku zelo prestrašen, zaprt vase in sramežljiv je komaj kaj spravil iz sebe, a njegovo glavno orožje v borbi do svoje jeklene verzije, so bile vztrajnost, doslednost, neverjetna poslušnost in ubogljivost. Nikoli ni iskal izgovorov in se pritoževal, vseh izzivov se je z našo pomočjo lotil premišljeno in jih na koncu tudi premagal.

Do sedaj še ni izpustil svojega treninga, vedno se potrudi, da opravi vse, kar je načrtovano. Pri prehrani je bil zelo poslušen in brez težav je postopoma prilagajal in izboljševal svoje navade. Danes praktično z njim ni veliko dela, saj je osvojil svojo jekleno verzijo in njegov končni cilj (100 kg)  se mu že nasmiha. Še naprej redno obiskuje treninge, danes je že precej bolj samostojen, tako da kakšnega opravi tudi brez nadzora trenerja. Zelo se mu je povečala samozavest in ni več tako sramežljiv, tako da treninge opravlja tudi v skupini z ostalimi vadečimi, katerim je lahko vzor in motivacija.

3

Teja, 25 let

4

Diplomirana medicinska sestra, ki se je pred dobrim letom dni odločila za velik korak v njenem življenju. Z groznimi bolečinami v hrbtu in prekomerno telesno maso, je začela spreminjati svoje življenjske navade na bolje.

S pomočjo našega trenerja Žana, ki ji je z ustreznim trening programom pomagal do odprave bolečin v hrbtu (kar je bil tudi njen primarni cilj) je spremenila tudi ostale navade, ki so jo pripeljale do neverjetne preobrazbe!

Izgubila je dobrih 20 kilogramov, zelo je spremenila svoj odnos do hrane, kar ji sedaj ob zelo razgibanem urniku omogoča, da ohranja svojo preobrazbo in se v svoji koži odlično počuti. Zelo je tudi aktivna, ne samo na treningih v Jeklarni, ampak tudi veliko hodi, teče in rola, kar jo dodatno osrečuje, saj je bila včasih zelo športno aktivna, potem pa je zaradi obveznosti in bolečin šport postavila na stranski tir.

Danica, 50 let

Pred pričetkom preobrazbe je bila brez energije, kondicije, kontrole nad svojim telesom, imela je slabo samopodobo in ni se počutila udobno v svojem telesu. Fizično delo, slaba prehrana in malomarnost do sebe so jo v vseh teh letih pripeljale do točke, ko se na slikah ni več prepoznala. Takrat je spoznala, da mora narediti nekaj, da to spremeni, saj to ni vodilo več nikamor.

Začela je s sprehodi in postopnim urejanjem prehranjevalnih navad. Prvi rezultati so se že kazali, kmalu pa je spoznala, da so sprehodi postali premalo in odločila se je začeti s treningi v Jeklarni. Začetki so bili težki, prerasti je morala svoja prepričanja o obiskovanju vadbe, preslišati obsojanja in »posmehe« svoje družbe. Na prvih treningih je šele spoznala, kako “nefunkcionalno” je bilo takrat njeno telo. Vsak obisk Jeklarne ji je pomagal, da je čez čas vadbo za moč vzljubila in si sedaj ne predstavlja več življenja brez treningov. 

Spremenila se ni samo njena postava, spremenilo se je tudi njeno razmišljanje. Spoznala je, da si ni sebično vzeti čas zase in da delo v službi ter doma ni vse kar bi rada počela v svojem življenju. Ljubi hribe, dobro in pozitivno družbo, sprehode s svojim kužkom, da je po končani službi »kot rožica« polna energije. V svoji koži se sedaj dobro počuti in zaveda se, da dela dobro naložbo za svojo prihodnost.

1

Ana, 30 let

Zgodbe Preobrazb

V obdobju, ko je začela delati na svoji duševni in čustveni rasti je prišla do točke, ko je čutila, da mora nekaj narediti tudi glede fizične pripravljenosti. V svojem otroštvu in kasneje kot najstnica nikoli ni trenirala kakšnega športa, je pa vedno bila fizično aktivna. Potem pa je prišel faks in prehod v odraslost in s tem vedno več psihičnih pritiskov in stresa. Tolažila se je na kavču ob gledanju Netflixa. Ko se je po diplomi zaposlila v podjetju, kjer vsaj 5 ur na dan presedi, je prišla do zaključka, da bo treba nekaj spremenit.

Sama iti v nek fitnes ji je bila najhujša mora. Strah jo je bilo, ker nobenega ne bo poznala in da jo bodo vsi gledali, kako je brez kondicije in moči. Po pregovarjanju s kolegico je hitro ugotovila, da se nikakor ne bosta mogli uskladit, zato je zbrala pogum in pričela sama. To je bil zanjo res velik korak iz cone udobja, tako da je bila pred prvim obiskov v Jeklarni precej nervozna. Seveda je bila živčnost odveč.

“Na začetku je bil moj edini cilj shujšati. Šele kasneje sem ugotovila, da cilj ni neka točka, kjer se vse konča, ampak nekaj kar traja v nedogled, do konca življenja. In to je spreminjanje in želja po vedno boljši verziji samega sebe. Največja sprememba, ki jo opazim sedaj na sebi, je dejstvo, da si brez aktivnosti in vadbe ne znam več predstavljati življenja. Izgled se je seveda spremenil, kar je super, ampak večjo vrednost vidim v telesni pripravljenosti in kondiciji. Drugih težav prej nisem imela (spanje, bolečine v sklepih), tako da na tem področju sprememb nisem opazila.”

ŠE NISTE ODLOČENI?

Spodaj se prijavite na brezplačen in neobvezujoč uvodni posvet, kjer vam odgovorimo na vse preostale dileme in nejasnosti.

Danes je morda vaša zadnja priložnost, da se nam pridružite, saj imamo prostih le še nekaj terminov.Ne razmišljajte preveč. Najtežje je začeti, prijavite se zdaj in opravljen bo velik korak!

PRIJAVA NA BREZPLAČEN
UVODNI POSVET

Na vseh uvodnih programih vam nudimo GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO!Če z uvodnim programom na koncu ne boste zadovoljni, vam plačani znesek v celoti vrnemo. Vračilo lahko zahtevate v roku 7 dni po zaključku uvodnega programa. Več pa izveste na uvodnem posvetu.