USPEŠNE ZGODBE NAŠIH STRANK

Kdo so naše stranke, ki pišejo uspešne zgodbe?

Na sliki so ljudje, ki so morali premagati velike strahove in dvome. Premagati strah pred biti sojen s strani drugih, premagati strah, da zmorejo in premagati dvom v uspeh.

Na sliki so ljudje, ki so si zastavili cilj, da telesna aktivnost postane del njihovega življenja. Še prej pa so morali premagati strah pred prvim obiskom "telovadnice". Kljub številnim težkim trenutkom in izzivom vztrajajo v Jeklarni že več let. Med seboj so se zelo povezali in razvila so se nova prijateljstva. Sedaj na treningih združujejo prijetno s koristnim, saj se pridejo razmigati in hkrati podružiti.

Nekateri so z nami že od samega začetka, nekateri so se pridružili kasneje in prav vsakega sprejmejo z veseljem in navdušenjem. Zamenjali so že kar nekaj trenerjev, trenutno za njih skrbi Žan, s katerim so močno povezani in poleg treningov skupaj ob vikendih osvajajo številne vrhove!

Ti ljudje so lahko vzor marsikomu, ki se boji narediti prvi korak. Čez enako pot so morali tudi sami. V začetku je bil njihov cilj izguba odvečne telesne mase, sedaj pa ugotavljajo, da jim je trening dal precej več kot le izgubljene kilograme.

 

To so ljudje, ki obiskujejo Jeklarno in s katerimi se lahko poistoveti marsikdo. 

Zaradi takšnih zgodb se zaveš, zakaj je poklic trenerja čudovit! Skupaj z vami se v Jeklarni veselimo pisanja še ogromno podobnih zgodb.

Trener Žan Petrič s svojo ekipo vadečih Dream Team

Danica, 48 let

"Brez energije, kondicije, kontrole nad svojim telesom, slaba samopodoba in neudobje v svojem telesu. Fizično delo, slaba prehrana in malomarnost do sebe, me je v vseh teh letih pripeljalo do točke, ko se na slikah nisem več prepoznala. Takrat sem spoznala, da moram narediti nekaj, da to spremenim, saj to ni vodilo več nikamor. 

Začela sem sama. Sprehod 2x na teden, kateri so se začeli stopnjevati do trenutka ko sem hodila vsak dan po 1 uro. Samo s tem mi je uspelo že veliko. S pomočjo svoje hčerke Lucije sem pričela delati spremembe tudi v prehrani in takrat se je preobrazba zares začela.

 

Kmalu sem spoznala, da so mi sprehodi postali premalo in odločila sem se začeti s treningi v Jeklarni. Začeti je bilo najtežje, prerasti moja prepričanja o obiskovanju vadbe, preslišati obsojanja in »posmehe« moje družbe in spoznanje, kako nefunkcionalno telo sem imela 46 let svojega življenja so me za trenutek zaustavili in takrat sem zares podvomila v svojo moč. Vendar mi je vsak obisk Jeklarne pomagal, da sem čez čas vadbo za moč vzljubila in si sedaj ne predstavljam življenja brez treningov. 

Spremenila se ni samo moja postava, spremenila sem se jaz. Spoznala sem, da si ni sebično vzeti čas zase in da delo v službi ter doma ni vse kar bi rada počela v svojem življenju.

Ljubim hribe, dobro in pozitivno družbo, sprehode s svojim kužkom, da sem po končani službi »kot rožica« polna energije, da se v svoji koži dobro počutim in da vem, da delam dobro naložbo za svojo prihodnost. 

To sem danes jaz! In do teh spoznanj in občutkov mi je pomagala Jeklarna!

 

Če zbiraš pogum, čakaš ponedeljek ali naslednji mesec, ti pravim: »začni danes, če je uspelo meni lahko tudi tebi!«

"Če je uspelo meni, lahko tudi tebi!"

 -15,5 kg v enem letu!

"V Jeklarni me je najbolj motivirala dobra energija trenerjev in vadečih!"

Katarina, 31 let

"Za dosego dobrega rezultata je zelo pomembno, da sami vidimo svoj cilj in imamo čimbolj jasno sliko celotnega procesa hujšanja. Za prvi korak je zelo pomembna prepričanost, da ti lahko uspe in nato motivacija, da ga opraviš. Zavedati se moramo, da bo potrebno vložiti kar nekaj truda in časa, da dosežemo svoj cilj.

 

Pri meni je imela sprememba prehranjevalnih navad bistvenega pomena, zelo so mi pomagali tudi treningi, ki so mi pomagali izoblikovati telo in pridobiti mišično maso ter kondicijo, kar se mi zdi pri hujšanju ključnega pomena.

 

V Jeklarni me je najbolj motivirala dobra energija trenerjev in vadečih. Celotna ekipa je zelo prijazna, znajo ti prisluhniti in pomagati na tvoji poti, kar vse skupaj zelo olajša!«

 28 cm ožji pas v 10 mesecih!

Igor, 30 let

"Trudim se biti čimbolj priden in v obdobjih, ko mi čas dopušča, v Jeklarno redno hodim tudi vsak dan. Zaradi službenih obveznosti več mesecev vmes nisem mogel redno obiskovati treningov, kar ni tako zelo vplivalo na moje rezultat, saj sem ohranil zdrave prehranjevalne navade in se trudil biti čimbolj aktiven tudi zunaj Jeklarne. 

Vsakič, ko utegnem, izkoristim čas za obisk treninga!"

 -28 kg v enem letu! 

Janja, 44 let

"Prevelika teža, brez energije in predvsem s preveliko dozo udobja domačega kavča in hladilnika priznam, da sem bila nervozna in prestrašena, kako naj bi vse skupaj delovalo, ker nikoli nisem telovadila še manj pa obiskovala kako telovadnico. Ampak bika se menda prime za roge in kar bo pa bo..

Po posvetu z Rokom in prvem tehtanju in meritvah je prišel sram, da sem se lahko pri svojih letih tako zapustila in kljub težki življenjski preizkušnji, katero sem imela še vedno nisem znala oz. hotela narediti nekaj zase.

Prvi mesec Jeklarne je bil naravnost in brez olepšav grozen in krut. Ugotovila sem, da nimam nobene kondicije in moči, predvsem pa nobenega ravnotežja in to je bilo še težje pogoltniti kot pa prekomerno telesno težo. Hoja po stopnicah je bila, kot bi želel kuhan špaget postaviti pokonci..ne gre a ne?

Telovadbe sem se lotila zavzeto in vedno dajala svoj maksimum, se držala določenih pravil prehrane (manjši obroki, brez vmesnih grižljajev), vikend je bil rezerviran za Planino (30 let nisem šla gor), kolesarjenje in ogromno hoje. Po parih mesecih so bili rezultati vidni!

Obsegi v pasu in bokih so se znatno zmanjšali: za lažjo razlago iz konfekcijske št. 48 na št .40!

Sama sebi sem dokazala, da z redno vadbo in normalno prehrano zmorem vse, če je cilj pred mano in predvsem, če imam ob sebi podporo!

"Življenje res ni potica!" 

 iz konf. št. 48 na št. 40! 

Trenerju Roku Kržiču sem hvaležna, ker ima konjske živce in neizmerno veliko znanja, da še vedno posluša moje stokanje in jamranje 3x tedensko ter da mi je vcepil v glavo, brez nič ni nič in da redna telovadba ni smrtna obsodba. 😜 Hvaležna sem tudi vsem ostalim članom v naši ekipi za vso podporo in dobro voljo, ki jo prinašajo s seboj, kar pomaga, da je naše "mučenje" lažje in znosnejše!💖

Lahko rečem, da po 1 letu telovadba ni taboo in grožnja ampak kvaliteten dar, ki ga lahko sama sebi podarim na različen način!

Življenje res ni potica! 😀 Hvala!"

Klavdija, 36 let

"S preveliko telesno težo sem imela težave že od nekdaj. Sama sem preizkusila različne diete, se trudila dodajati športne aktivnosti, kar je sicer obrodilo sadove, vendar le za kratek čas. Teža se mi je vedno znova vrnila.  

Oktobra 2015 sem se opogumila in poiskala strokovno pomoč. Najela sem trenerja Roka Kržiča, ki mi je pomagal odpraviti kilograme. Svetoval mi je glede zdrave prehrane, tako da sva skupaj postopoma izboljšala moje prehranske navade.

Na začetku sem z njim trenirala trikrat na teden in rezultati so bili vrhunski! Vmes, sem imela tudi težke trenutke, ko se teža ni toliko znižala, vendar mi je Rok vliv dodatno motivacijo in tako sem s programom lahko nadaljevala.

Skupaj z Rokom sem trenirala skoraj 1 leto, nato pa sva sklenila, da je čas, da poizkusim trenirati samostojno. V tem času sem izgubila 24,6 kg telesne teže, delež maščobne mase pa se mi je znižal iz 44,0% na 29,7%. Še bolj kot te številke, mi pomeni, da se sedaj mnogo bolje počutim, sem zdrava in vedno dobre volje.   

"Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe!" 

 -24,6 kg v manj kot enem letu! 

Sedaj je že več kot eno leto, odkar sem končala s programom hujšanja in moram priznati, da sem s telovadbo kar zasvojena. Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe :) Še naprej treniram 3-5 krat na teden, zdravo jem, tako da se mi prvič v življenju po hujšanju izgubljena telesna teža ni povrnila."

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih JEKLARNA d.o.o. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. JEKLARNA d.o.o. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2017-2021 JEKLARNA D.O.O. | Vse pravice pridržane                                                                                                                                                                                                                                            Splošni pogoji in pravila