USPEŠNE ZGODBE NAŠIH STRANK

Janja, 44 let

"Prevelika teža, brez energije in predvsem s preveliko dozo udobja domačega kavča in hladilnika priznam, da sem bila nervozna in prestrašena, kako naj bi vse skupaj delovalo, ker nikoli nisem telovadila še manj pa obiskovala kako telovadnico. Ampak bika se menda prime za roge in kar bo pa bo..

Po posvetu z Rokom in prvem tehtanju in meritvah je prišel sram, da sem se lahko pri svojih letih tako zapustila in kljub težki življenjski preizkušnji, katero sem imela še vedno nisem znala oz. hotela narediti nekaj zase.

Prvi mesec Jeklarne je bil naravnost in brez olepšav grozen in krut. Ugotovila sem, da nimam nobene kondicije in moči, predvsem pa nobenega ravnotežja in to je bilo še težje pogoltniti kot pa prekomerno telesno težo. Hoja po stopnicah je bila, kot bi želel kuhan špaget postaviti pokonci..ne gre a ne?

Telovadbe sem se lotila zavzeto in vedno dajala svoj maksimum, se držala določenih pravil prehrane (manjši obroki, brez vmesnih grižljajev), vikend je bil rezerviran za Planino (30 let nisem šla gor), kolesarjenje in ogromno hoje. Po parih mesecih so bili rezultati vidni!

Obsegi v pasu in bokih so se znatno zmanjšali: za lažjo razlago iz konfekcijske št. 48 na št .40!

Sama sebi sem dokazala, da z redno vadbo in normalno prehrano zmorem vse, če je cilj pred mano in predvsem, če imam ob sebi podporo!

"Življenje res ni potica!" 

 iz konfekcijske št. 48 na št. 40! 

Trenerju Roku Kržiču sem hvaležna, ker ima konjske živce in neizmerno veliko znanja, da še vedno posluša moje stokanje in jamranje 3x tedensko ter da mi je vcepil v glavo, brez nič ni nič in da redna telovadba ni smrtna obsodba. 😜 Hvaležna sem tudi vsem ostalim članom v naši ekipi za vso podporo in dobro voljo, ki jo prinašajo s seboj, kar pomaga, da je naše "mučenje" lažje in znosnejše!💖

Lahko rečem, da po 1 letu telovadba ni taboo in grožnja ampak kvaliteten dar, ki ga lahko sama sebi podarim na različen način!

Življenje res ni potica! 😀 Hvala!"

Grafični prikaz rezultatov:

Klavdija, 36 let

"S preveliko telesno težo sem imela težave že od nekdaj. Sama sem preizkusila različne diete, se trudila dodajati športne aktivnosti, kar je sicer obrodilo sadove, vendar le za kratek čas. Teža se mi je vedno znova vrnila.  

Oktobra 2015 sem se opogumila in poiskala strokovno pomoč. Najela sem trenerja Roka Kržiča, ki mi je pomagal odpraviti kilograme. Svetoval mi je glede zdrave prehrane, tako da sva skupaj postopoma izboljšala moje prehranske navade.

Na začetku sem z njim trenirala trikrat na teden in rezultati so bili vrhunski! Vmes, sem imela tudi težke trenutke, ko se teža ni toliko znižala, vendar mi je Rok vliv dodatno motivacijo in tako sem s programom lahko nadaljevala.

Skupaj z Rokom sem trenirala skoraj 1 leto, nato pa sva sklenila, da je čas, da poizkusim trenirati samostojno. V tem času sem izgubila 24,6 kg telesne teže, delež maščobne mase pa se mi je znižal iz 44,0% na 29,7%. Še bolj kot te številke, mi pomeni, da se sedaj mnogo bolje počutim, sem zdrava in vedno dobre volje.   

"Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe!" 

 -24,6 kg v manj kot enem letu! 

Sedaj je že več kot eno leto, odkar sem končala s programom hujšanja in moram priznati, da sem s telovadbo kar zasvojena. Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe :) Še naprej treniram 3-5 krat na teden, zdravo jem, tako da se mi prvič v življenju po hujšanju izgubljena telesna teža ni povrnila."

Grafični prikaz rezultatov:

Igor, 30 let

 -28 kg v enem letu! 

"Trudim se biti čimbolj priden in v obdobjih, ko mi čas dopušča, v Jeklarno redno hodim tudi vsak dan. Zaradi službenih obveznosti več mesecev vmes nisem mogel redno obiskovati treningov, kar ni tako zelo vplivalo na moje rezultat, saj sem ohranil zdrave prehranjevalne navade in se trudil biti čimbolj aktiven tudi zunaj Jeklarne. 

Vsakič, ko utegnem, izkoristim čas za obisk treninga!"

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p.. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2019 Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. | Vse pravice pridržane                               Splošni pogoji in pravila