JEKLARNA

JEKLARNA - Center Zdravega Načina Življenja

NOVO!

Ostanite fit in mladostni 
tudi po 40. letu

(s temi preverjenimi napotki)

Ste vsako leto starejši? Najbrž ...

To ne pomeni, da morate biti tudi slabše fizično pripravljeni!

Staranja ne moremo preprečiti, s pravim pristopom pa lahko storimo marsikaj v smislu počutja.

Pride trenutek, ko pod vprašaj postavimo svojo telesno pripravljenost in njen vpliv na zdravje. Normalno, želja vsakogar je, da bi se čim dlje izogibal poškodbam in zdravstvenim težavam. Kdo pa si ne želi biti vitalen tudi pri svojih 70ih. 🙂

DSC_6505-scaled-e1645545618516-2

📢 Za vas imamo super novico! 📢

Še zdaleč ni prepozno!

Raziskovalci ugotavljajo, da posamezniki, ki s telesno aktivnostjo začnejo šele v srednjih letih enako uspešno zmanjšajo tveganje za resne zdravstvene težave, kot če bi z njo začeli v mladosti. RAZISKAVA

Kaj vas torej še vedno zadržuje pred tem, da postanete redno telesno aktivni?

Strah pred poškodbami? – Že po manjšem vikend vzponu začutite bolečine v sklepih in hrbtu. Mislite si, da bi intenzivnejša vadba povzročila še hujše bolečine ali celo poškodbo, zaradi katere bi vsakdanje življenje postalo težko obvladljivo.

Časovne omejitve? – V morju obveznosti med delom, skrbjo za otroke in hišnimi opravili se vam zdi, da preprosto ni dovolj ur v dnevu. Občutek preplavljenosti in krivde vas čustveno izčrpava. Je res tako težko najti časa zase?

Pomanjkanje znanja? – Ko stopite v fitnes ali začnete z vadbo doma, vas preplavi občutek izgubljenosti in zmedenosti. V morju nasvetov in navodil, ki ste jih našli na spletu, se počutite izgubljeni. Zaskrbljeni ste, da boste naredili napako, ki vam bo škodovala namesto pomagala.

Strah pred obsojanjem? – Ko se končno odločite in odpravite v bližnji fitnes, vas prevzame strah, da bi vas drugi člani s popolnimi telesi obsojali zaradi vašega izgleda ali fizičnih sposobnosti. Kot da je vsak pogled napolnjen z obsojanjem in neodobravanjem.

Motivacija? – Po nekaj tednih truda in odrekanja, ko še vedno ne vidite želenih rezultatov, vas preplavi občutek razočaranja in neuspeha. Ko pogledate svoj odsev v ogledalu, se zdi, kot da vsa vaša prizadevanja izpuhtijo v nič in z njimi tudi vaša motiviranost.

Napočil je čas, da poiščete odgovore na vsa vprašanja, ki vas hromijo. Zaupajte nam in z veseljem vam bomo pomagali premagati vaše strahove na brezplačnem uvodnem posvetu.

Zakaj je Jeklarna drugačna?

Ker nismo običajen fitnes

Običajni fitnesi so polni hladnih naprav, brezosebni in pogosto preveč tekmovalni ali celo obsojajoči. Jeklarna je nekaj povsem drugega. Tu se osredotočamo na vaše individualne potrebe in cilje ter skrbimo, da vam nudimo popolno okolje za rast na vseh področjih – ne le v smislu fizične pripravljenosti.

Ker poznamo vaše strahove

Obsojanje, poškodbe, izgubljenost. Lahko ste brez skrbi. Ste v dobrih rokah. Prijazni strokovni trenerji vas bodo vodili na vsakem koraku, zato da bo vsaka ura pri nas prijetna, morda celo zabavna ;), vaš napredek pa konstanten in predvsem vzdržen. V Jeklarni se nihče ne smeje vašim pomankljivostim, ampak praznujemo vaš napredek.

Ker poskrbimo, da vztrajate

Zavedamo se, da je motivacija lahko kratkotrajna, še posebej, ko gre za dolgotrajne cilje, kot je izboljšanje zdravja in fizične pripravljenosti. Zato s pravimi pristopi, ki smo jih razvijali skozi leta našega delovanja, poskrbimo, da telesno aktivnost postopoma vzljubite in si ne predstavljate tedna brez Jeklarne.

članov se v jeklarni 
počuti zelo prijetno

članov je zelo zadovoljnih
s trenerjem

članov je navdušenih
nad čistočo

Čas je, da zaživite bolje

Podarjamo vam 
brezplačen posvet

Če ste pripravljeni narediti prvi korak k bolj zdravemu in aktivnemu življenju, smo tu za vas. Prijavite se na uvodni posvet in odkrijte, kako lahko izboljšate svoje zdravje in počutje.

Zakaj ne bi raje telovadili 
kar sami?

Si zaupate, da boste intenziteto pravilno odmerili? Si zaupate, da se boste izognili poškodbam? Si zaupate, da boste v doglednem času izboljšali svojo fizično pripravljenost?

IN NAJPOMEMBNEJŠE: Si zaupate, da boste motivacijo sposobni ohranjati sami?

Prav mogoče je, da se vam slej kot prej zatakne. Zato vam priporočamo, da se prepustite našemu strokovnemu vodenju. 

Karta naših vrednot:

O nas

Jeklarna – to smo mi vsi. Jeklarno poleg naših trenerjev oblikujejo predvsem naši člani. Upamo si trditi, da smo v vseh letih uspeli ustvariti edinstveno okolje, ki ga ne boste srečali v nobenem običajnem fitnes centru.

Besede našega ustanovitelja:
“V Jeklarni sem želel ustvariti okolje, v katerem bi se dobro počutili ljudje, ki nikoli niso bili kaj dosti telesno aktivni, se “bojijo” izpostavljati v običajnih fitnesih centrih in jim je težko opraviti prve korake do bolj aktivnega in zdravega načina življenja. S prijaznimi in skrbnimi trenerji jih želimo motivirati za pozitivne spremembe ter jim pomagamo doseči rezultate, ki so si jih vedno želeli.”

– ROK KRŽIČ

zakaj jeklarna

VADBE ZA OSEBE PO 40. LETU STAROSTI

V Jeklarni izvajamo vadbe prav za vse, ki si želijo bolj aktivnega življenjskega sloga – na pravilen in dolgoročno vzdržen način. Ne ponujamo vam dolgočasnih skupinskih vadb s hladnimi fitnes napravami, ampak vas želimo zasvojiti z vadbo!

Ste pripravljeni investirati:
100 - 300 €/mesec?
  • Brezplačni uvodni posvet glede vaših ciljev in problemov, ki jih želite rešiti z našo pomočjo.
  • Skupine s podobno mislečimi vrstniki, ki vas sprejemajo in vam nudijo odlično energijo.
  • Popolna podpora in skrb za motiviranost na vsakem treningu.
  • Individualni treningi z osebnim trenerjem in treningi v manjših skupinah.
  • Coaching jeklenih navad za pozitivno spremembo vašega življenjskega sloga.
ZA VAS

PRIJAVA NA BREZPLAČEN
UVODNI POSVET

Nudimo vam GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO!

Če po prvem mesecu ne boste zadovoljni, vam plačani znesek v celoti vrnemo. Vračilo lahko zahtevate v roku 7 dni po zaključku izziva. Več o naših programih pa izveste na uvodnem posvetu.