SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA

NAMEN IN OBRAZLOŽITEV VADBENIH PROGRAMOV

Namen izvajanja naših vadbenih programov je pridobitev, napredek ali ohranitev telesne moči, vzdržljivosti, gibljivosti in sestave. Vadbeni program bo zasnovan glede na potrebe, cilje in sposobnosti vadečega. Redna vadba lahko izboljša nivo krvnega pritiska, presnovne funkcije, zmanjša delež maščobnih oblog in tveganje za nastanek bolezni srca in ožilja.

TVEGANJE PRI VADBI

Med izvajanjem vadbenih programov obstaja možnost nastanka poškodb ter fizioloških sprememb. Te spremembe lahko vključujejo povišan krvni pritisk, omedlevico, motnje srčnega ritma in v zelo redkih primerih težje zdravstvene zaplete. Vse našteto pa bo s predhodno obravnavo, testiranjem ter s strokovnim nadzorom s strani osebnega trenerja tekom vodene vadbe minimalizirano.

BONTON V VADBENEM CENTRU

Vsak član mora skrbeti za red in čistočo v vadbenem centru. Med vadbo uporablja brisačo za brisanje potu, zaščito vadbenih površin (blazine, klopce itd.) in za seboj počisti uporabljene rekvizite ter ostale pripomočke. Do ostalih članov je spoštljiv in jih ne ovira oziroma moti med izvajanjem treninga. Vadbenih rekvizitov in ostale opreme v vadbenem centru namerno ne poškoduje, v kolikor pa pride do kakršnekoli poškodbe na opremi, je dolžan obvestiti prisotnega fitnes trenerja, inštruktorja ali osebo na recepciji. V vadbenem centru ne smejo trenirati vinjene osebe ali osebe, ki so pod vplivom drugih substanc, ki vplivajo na razsodnost.

Člani, ki ne upoštevajo bontona v vadbenem centru, jim le-ta lahko prepove nadaljnjo obiskovanje vadbenega centra. V primeru prepovedi obiska, vadbeni center ni dolžan članu povrniti že plačanega zneska karte.

 

ODGOVORNOST

S podpisom prijavnice ali pogodbe ob prvem obisku v vadbenem centru vadeči izjavlja, da je seznanjen/a z varno uporabo vseh naprav in rekvizitov v vadbenem centru, da je seznanjen/a z načinom varne vadbe v vadbenem centru ter da vadi na lastno odgovornost in po svojih zmožnostih.

OBDELAVA IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

S podpisom prijavnice soglašam in dovoljujem, da Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. obdeluje moje osebne podatke, ki jih pridobi z moje strani in podatke, ki jih pridobi na opravljenih testih in meritvah v skladu z določbami GDPR, za namen priprave vadbenih programov, organizacije prijav na vadbene termine ter za obveščanje o novostih in dogajanju v vadbenem centru.

OBJAVLJANJE FOTOGRAFIJ

S podpisom prijavnice soglašam in dovoljujem, da Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. objavlja fotografije in videoposnetke dogajanja v promocijske namene vadbenega centra.

 

OBRATOVALNA SEZONA

Skupinske vodene vadbe potekajo celo leto. Urnik vodenih skupinskih vadb in prostega treninga se prilagaja glede na obisk v določenem obdobju.

 

NAČIN PLAČILA

Načini plačila so: gotovinsko plačilo, mesečno obročno odplačevanje z direktno bremenitvijo ali mesečno obročno odplačevanje na podlagi izdanih računov.

Znesek karte se poravna vnaprej, pred ali ob prvem obisku novega obračunskega obdobja ali, v primeru obročnega odplačevanja, na rok plačila izdanega računa.

 

POPUSTI PRI NAKUPU KART

Študentje imajo 10% popust pri nakupu kart za vodene skupinske vadbe. Družinski popust v višini 15% velja za istočasni nakup katerihkoli kart za vsaj 3 člane družine. Popusti se ne seštevajo.

 

ZAMRZNITEV KARTE

Zamrznitev kart je možna s priloženim zdravniškim potrdilom ali z izjavo delodajalca v primeru službene odsotnosti. Prav tako je zamrznitev možna tudi zaradi dopusta za najmanj 7 do največ 14 dni na leto za skupinske vadbe in do največ 21 dni na leto za individualne treninge in treninge v manjši skupini. Za zamrznitev karte je obvezno obvestilo na naš email info@jeklarna.si.

 

PRIJAVE IN ODJAVE NA TERMIN

Na termin vadbe oz. treninga se je potrebno obvezno prijaviti. V kolikor stranka pride na vadbo neprijavljena in je število mest polno, se vadbe ne more udeležiti. V primeru, da stranka na prijavljen termin ne more priti, se mora predhodno odjaviti najkasneje v roku ene ure do začetka vadbe, če gre za vadbo v popoldanskem/večernem času oz. najkasneje do 12h, če je prijavljena na dopoldanski termin naslednji dan. Če na vadbo ni odjavljena pravočasno, se obisk upošteva.

 

ČLANARINA

Z nakupom karte za vadbe ali ostale treninge stranka postane član Vadbenega centra Jeklarna. Članarina velja do datuma veljavnosti karte. Ob nakupu karte prejme stranka brezplačno člansko kartico, katero mora imeti s seboj ob vsakem obisku vadbe oz. treninga. V primeru izgube članske kartice, mora stranka plačati za izdelavo nove 5 €.

 

CENIK

Cenik vseh storitev in ostale ponudbe je na voljo na recepciji vadbenega centra in spletnem naslovu www.jeklarna.si/cenik.

Vadbeni center Jeklarna si pridržuje pravico do spremembe cen.

Vsi podatki, ki jih JEKLARNA d.o.o. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. JEKLARNA d.o.o. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2017-2021 JEKLARNA D.O.O. | Vse pravice pridržane                                                                                                                                                                                                                                            Splošni pogoji in pravila