JEKLARNA

JEKLARNA - Center Zdravega Načina Življenja

AKCIJSKA PONUDBA

Iščete spremembo?

Se počutite slabo ali nezadovoljno? Se zavedate, da potrebujete spremembo, vendar ne veste, kje začeti? Niste edini. Pot do zdravja in dobrega počutja se lahko zdi zastrašujoča – še posebej, če vam prvi korak preprečujejo bolečine in pomanjkanje energije/časa/motivacije. Želja po spremembi je prisotna, vendar se pot naprej morda zdi nejasna.

Teža negotovosti

Popolnoma naravno je, da vas misel na začetek pozitivnih sprememb ohromi. Kako in kje sploh začeti? Ta vprašanja se vrtijo v vaši glavi kot neskončen vrtiljak dvomov, ki vas zadržujejo na mestu. Vsak dan, preživet v neaktivnosti, bolečinah in nezadovoljstvu, dodaja dodatno težo misli, da je preobrazba nedosegljiva. 

Kraj sprememb

V Jeklarni razumemo vaše težave in pomisleke, vendar ne dovolimo, da bi ti določali vašo prihodnost. Negativni cikel presekamo s celostnim pristopom, ki poleg fizične pripravljenosti zajema tudi spremembo vaših navad in miselnosti. Za prijetno pot poskrbijo naši strokovni in prijazni trenerji ter nenazadnje naši člani, ki Jeklarno delajo to, kar je. Upamo si trditi, da smo v vseh teh letih v Jeklarni ustvarili unikatno okolje, ki ga ne boste srečali v običajnih fitnes centrih – okolje podpore, spodbude, pozitivnega razmišljanja.

Ker želimo, da ga preizkusite tudi sami, smo za kratek čas pripravili akcijsko ponudbo za naš izziv Prvih 30 dni.

JEKLARNA LJUBLJANA

SEMI PRIVAT PROGRAM KAR 57 € CENEJE

2̶2̶7̶ ̶€̶ ZDAJ LE 170 €

ZAKAJ ZAČETI Z IZZIVOM
"PRVIH 30 DNI"?

KER VERJAMEMO, DA VAM BOMO ŽE V PRVIH 30 DNEH POMAGALI VZLJUBITI VADBO ZA MOČ IN ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG NA SKRBEN IN TRAJEN NAČIN.

ČE ŠE NISI, SCROLLAJ DALJE ...

Jeklarna Prvih 30 dni

KAJ VAM ŽELIMO POKAZATI Z IZZIVOM
"PRVIH 30 DNI"?

Izziv “Prvih 30 dni” smo oblikovali z namenom, da vas skrbno vodimo na začetku vaše poti do zdravega življenjskega sloga. Želimo vam ponuditi priložnost, da na lastni koži doživite, kako lahko pozitivne navade izboljšajo vaše zdravje, vsakdanje počutje in splošno kakovost življenja.

Tekom izziva se poslužujemo celostnega pristopa, ki vam omogoča, da razvijete zdrav odnos do svojega telesa, uma in okolja. 30 dni boste torej pod vodstvom naših prijaznih, predanih in strokovnih trenerjev odkrivali in preizkušali strategije, ki vam bodo pomagale graditi moč, vzdržljivost in notranjo trdnost.

Verjamemo, da je celosten pristop edini način, da dejansko dosežemo to, kar si vsi želimo – živeti zdravo življenje in imeti svobodno izbiro pri prehrani in aktivnostih v katerih uživamo.

Vemo, da lahko tovrstne spremembe za marsikoga pomenijo velik odskok iz cone udobja, zato se jih lotimo na zelo skrben in prijazen način, z občutkom sprejetosti in brez obsojanja, hkrati pa s postopnim spreminjanem navad poskrbimo, da bo sprememba trajna.

ZAKAJ VEMO, DA SMO PRAVA IZBIRA ZA VAS?

1. SKRBNOST – svoje delo opravljamo zelo profesionalno, natančno in dosledno, za vsakega člana si vzamemo toliko časa kot ga potrebuje, da mu pomagamo po najboljših močeh.

2. SPREJETOST – vsakemu članu dajemo občutek sprejetosti in ga ne obsojamo.

3. ENTUZIAZEM – to počnemo, ker smo prepričani, da bomo z uspešnim izpolnjevanjem naše misije pomagali ljudem izboljšati kakovost življenja in čutimo, da je to naše poslanstvo.

NA TEJ TOČKI IMAŠ VERJETNO NASLEDNJE POMISLEKE:

NIMAM ČASA!

Za izziv potrebuješ pravzaprav zelo malo časa – treningi in ostale aktivnosti ti ne bodo vzele več kot nekaj ur na teden. Poleg tega imamo v Jeklarni zelo prilagojen urnik in lahko treninge obiskuješ že zelo zgodaj zjutraj pred službo ali takoj po službi ali pa pozno zvečer, ko se doma običajno razmere že umirijo.

FITNES NI ZAME IN VSI SE MI BODO SMEJALI!

V klasičnih fitnesih je to morda res lahko problem, ker se ne znajdeš med vsemi napravami in ne veš, kje sploh začeti. V Jeklarni naj te to ne skrbi, saj imamo z vsakim članom zelo oseben odnos in vodimo te od samega začetka, tako da nikoli nimaš občutka izgubljenosti.

NE VERJAMEM VEČ V SVOJ USPEH ZARADI VSEH PRETEKLIH NEUSPEŠNIH POSKUSOV PREOBRAZBE…
Če imaš za seboj že kar nekaj neuspešnih poskusov preobrazbe, potem verjamemo, da je tvoja motivacija ta trenutek res slaba. Neuspešni poskusi so verjetno posledica izbire nevzdržnih načinov spremembe svojih navad. Kot verjetno že veš, ti bomo v Jeklarni pomagali ohranjati motivacijo, da dosežeš trajnostno preobrazbo. 

KAJ VKLJUČUJE IN KAKŠNA JE
INVESTICIJA V IZZIV "PRVIH 30 DNI"?

PRVIH 30 DNI "1 NA 1"

vključuje ...
 • Uvodna predstavitev in uvod v prehrano ter gibanje z analizo gibalnih vzorcev
 • Uvodni vprašalnik o tvojih ciljih in trenutnemu življenjskemu slogu z analizo prehranjevalnih navad
 • 8 individualnih treningov z osebnim trenerjem in pričetek uvajanja več telesne aktivnosti v vsakdanje življenje
 • Personaliziran načrt spremembe tvojih navad za dosego zdravega življenjskega sloga
 • Individualen posvet za nadaljevalni program

PRVIH 30 DNI V SKUPINI

vključuje ...
 • Uvodna predstavitev in uvod v prehrano ter gibanje z analizo gibalnih vzorcev
 • Uvodni vprašalnik o tvojih ciljih in trenutnemu življenjskemu slogu z analizo prehranjevalnih navad
 • Prva dva treninga individualno z osebnim trenerjem,
 • Nadaljevanje (3 tedne) treningov v manjši skupini - max 8 oseb s podobnimi cilji
 • Individualen posvet za nadaljevalni program
NAJ IZBOR

SEMI PRIVAT
IZVEDBA IZZIVA

vključuje:
227
170 €
(privarčuješ 57 €!)
 • 8 treningov z osebnim trenerjem v majhni semi privat skupini z največ 4 člani.
 • Uvodni posvet glede vaših ciljev in problemov, ki jih želite rešiti z našo pomočjo
 • Osebno prilagojen coaching jeklenih navad za spremembo vašega življenjskega sloga
AKCIJA!!!

Najboljše razmerje med tem koliko investiraš in kaj za to prejmeš. Če iščeš programe za izboljšanje zdravja in počutja v bolj prijetnem in privatnem okolju z veliko podpore trenerja, so naši semi privat treningi popolna izbira zate.

Zato izkoristi to priložnost in se hitro prijavi, da ne izgubiš motivacije do naslednjega termina!

* Na voljo so tudi drugi načini izvedbe Izziva “Prvih 30 Dni”. Najbolj primerno izvedbo zate določimo na uvodnem posvetu, ko se bomo lahko bolj temeljito pogovorili o tvojih ciljih in trenutnemu stanju.

ČE PRIJAVO IZPOLNIŠ V TEM TRENUTKU,
TI BREZ DOPLAČILA !!! PODARIMO ŠE:

Izziv prvih 5 kg
Knjižico receptov dnevnih obrokov za izgubo odvečnih kilogramov (19,90€)
Treninge in vaje za doma za razgibavanje in boljše počutje (24,90 €)
Darilo družine Jeklenih za dobrodošlico in dodatno motivacijo (60 €)
Dostop do skupinskih vadb s katerimi dopolnjuješ glavne treninge (57 €/mesec)

Posvet za nadaljevalni program za dosego tvojega končnega cilja (30 €)

REZULTATI NAŠIH ČLANOV

1
3
4

IZZIV “PRVIH 30 DNI” ZA ŽENSKE

IZZIV "PRVIH 30 DNI" ZA ŽENSKE

“Kilogrami so bili ovira, seveda. Ampak bilo je več kot to. V poplavi vsakodnevnih opravil, službe in ukvarjanju z otroki si enostavno nisem vzela časa zase. V svoji koži se nisem počutila dobro, lepo in samozavestno. Nisem imela občutka, da se imam rada in glavni razlog ni bil izgled mojega telesa, ampak dejstvo, da ne skrbim zase.” 

Program za ženske - Jeklarna

S strokovnim in hkrati prijaznim ter domačim odnosom pripeljemo ženske do tega, da se v svojem telesu počutite zadovoljne in privlačne, ste bolj samozavestne in sproščene v intimnih odnosih, pridobite na kondiciji in imate več energije za igranje s svojimi otroki ali pri delu v službi. Včasih oboje.

Ni lahko biti sodobna ženska, saj so pritiski veliki na vseh področjih življenja. V Jeklarni se ne boš osredotočala samo na hitro hujšanje (kar si verjetno že sama opazila, da enostavno ne deluje), ampak na celostno telesno preobrazbo. Pomagali ti bomo z urejanjem navad, prehrano in s treningi in vse to na način, ki bo ustrezal tebi. Vpeljali te bomo v naš Jeklen sistem, ki te bo opolnomočil in ti dal občutek varnosti, sigurnosti ter odlične samopodobe.

Tudi če si nosečka ali mlada mamica, imamo zate poseben program, kjer boš šla varno in aktivno skozi eno najpomembnejših obdobij v tvojem življenju.

OPAZILA BOŠ DRASTIČNO RAZLIKO V:

Nivoju energije in razpoloženju
Postavi in dobrem počutju v svojem telesu
Moči in lažjem opravljanju vsakodnevnih opravil
Boljši kontroli pri prehranjevanju
Boljšem soočanju s stresom in svojimi čustvi

Spet se boš počutila, da zmoreš vse in med tem izgledaš noro dobro! 

 
Program za moške - Jeklarna

IZZIV "PRVIH 30 DNI" ZA MOŠKE

“Včasih sem se rekreiral, potem pa se enostavno zgodi življenje. Služba, podjetje, žena in otroci, vse to od mene zahteva ogromno. Za sebe enostavno nisem več našel časa. V Jeklarno me je pripeljal občutek, če sem čisto iskren, da nisem več pravi moški. Nisem se počutil več poln zagona ter energije in v svojem telesu se enostavno nisem počutil več dobro.” 

IZZIV “PRVIH 30 DNI” ZA MOŠKE

“Včasih sem se rekreiral, potem pa se enostavno zgodi življenje. Služba, podjetje, draga, vse to od mene zahteva ogromno. Za sebe enostavno nisem več našel časa. V Jeklarno me je pripeljal občutek, če sem čisto iskren, da nisem več pravi moški. Nisem se počutil več poln zagona, energije, v svojem telesu se nisem počutil več dobro.” 

Program za moške - Jeklarna

Za moškega je ključnega pomena, kako operira s svojim telesom. Njegovo telo je direkten odsev počutja, samozavesti in občutka moškosti! Ko skrbi za svoje telo, ga gradi in v svoje življenje vpelje rutino gibanja, premikanja bremen. Hkrati začne veliko boljše delovati tudi na drugih področjih življenja.

Tvoja telesna pripravljenost ima direkten vpliv na tvoje zdravje in dolgoživost, na tvoj odnos z ženskami, na sposobnost v karieri ali vodenju podjetja. Vpliva tudi na kakovost spanja in navsezadnje tudi na kakovost intimnega življenja.

Seveda boš izgubil centimetre okoli pasu, pridobil energijo in mišično maso. Ampak Jekleno življenje je veliko več kot hitra izguba kilogramov. Vpeljali te bomo v Jeklen sistem in način življenja, ki te bo opolnomočil in ti dal orodja, navade in okolje, v katerem se boš počutil odlično v svojem močnem telesu.

OPAZIL BOŠ DRASTIČNO RAZLIKO V:

Zmanjšanju obsega trebuha in več mišične mase
Boljše soočanje s stresom, več energije in fokusa
Občutku moči in prepričanosti vase
Več samozavesti v intimnem razmerju
Boljši kontroli pri svojem prehranjevanju
Več karizme na delovnem mestu

IŠČEŠ SKUPINSKE VADBE?

(SI ŽELIŠ SAMO REKREACIJO IN VEČ GIBANJA,
BREZ SPECIFIČNEGA CILJA IN NAŠE CELOSTNE PODPORE?)

ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK

zakaj jeklarna
zakaj jeklarna

PRIJAVA NA BREZPLAČEN
UVODNI POSVET IZZIVA "PRVIH 30 DNI"

Za izziv “Prvih 30 dni”  nudimo GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO!

Če z izzivom na koncu ne boste zadovoljni, vam plačani znesek v celoti vrnemo. Vračilo lahko zahtevate v roku 7 dni po zaključku izziva. Več o poteku izziva “Prvih 30 dni” pa izveste na uvodnem posvetu.