POSLOVI SE OD ODVEČNIH KILOGRAMOV 

  • Premalo gibanja in nezdrave hrane je razlog, da se večino časa počutiš slabo in imaš dnevna nihanja energije.

  • Zaradi slabe telesne kondicije te že 10 minutni sprehod ali stopnice do prvega nadstropja utrudijo.

  • Na živce ti gre, ker si vedno med zadnjimi, ko hodiš v hribe oz. te prijatelji sploh ne povabijo, ker menijo da ne zmoreš.

  • Zaradi odvečne telesne mase te pogosto bolijo sklepi, kar še dodatno omejuje tvoje dnevne aktivnosti.

  • Pogrešaš trenutke, ko so bile na tebi obleke nekaj številk manjše in si se v svoji koži počutil/a bolj samozavestno.

  • Po vsakem poskusu s "čudežno dieto" ali raznimi dodatki si razočaran/a, ker se v nekaj mesecih vse vrne z obrestmi!

ČAS JE ZA SPREMEMBO - LOTI SE HUJŠANJA NA EDINI UČINKOVIT NAČIN!

Razumemo tvoje probleme in lahko te potolažimo, da je takšnih ljudi veliko in da lahko z malo truda narediš VELIKO SPREMEMBO. Nekateri so se že opogumili in z našo pomočjo dosegli svoj cilj: 

v povprečju so izgubili 15-20 kg v prvem letu!

lažje opravljajo vsakodnevna opravila

izboljšali so svoj spanec in dnevno razpoloženje

niso več tako zadihani po sprehodu in hoji po stopnicah

pri hoji v hribe sedaj drugi čakajo njih

so bolj produktivni in organizirani pri svojem delu

Ker verjamemo, da zdrava prehrana ter treningi za moč in vzdržljivost občutno izboljšajo kakovost naših življenj (zdravje, počutje, spanje, sreča itd.), se trudimo spreminjati življenjske navade vsem, ki jim tega primanjkuje. Zelo nas razveseli, ko vidimo napredek predvsem na miselnosti in spremenjenem pogledu na svoje zdravje, kar je ključnega pomena za uspešno izgubo odvečnih kilogramov. Ogromno uspešnih zgodb in neverjetne spremembe naših strank potrjujejo uspešnost izvajanja našega programa, kar nas še dodatno motivira k nadaljnjemu delu. Naj zdravje postane tvoja glavna vrednota!

KAKŠNA JE POT DO TVOJEGA USPEHA?

1. KORAK: od surovine do proizvodnje

Sprejmeš odločitev, da je čas za spremembo. Prijaviš se in prideš na uvodni posvet. Po uvodnem posvetu pripraviš načrt in vse skupaj dobro prespiš. Naslednje jutro se zbudiš 100% prepričan/a, da imaš v sebi dovolj surovine za proizvodnjo jekla in odločen/a, da pričneš svoj pot!​

Od sedaj naprej bo zdrav življenjski slog med tvojimi top 3 vrednotami.

DAN 1

2. KORAK: uvajanje v proizvodnjo

Pred pričetkom proizvodnje opraviš 3 uvodne treninge s trenerjem, kjer preverimo tvoje trenutno stanje, te naučimo pravilne izvedbe osnovnih vaj in tako poskrbiš za bolj varen pričetek z ostalimi treningi. Preverimo tudi tvoje prehranjevalne navade in ti damo ključne nasvete za izboljšanje le-teh. Po treh uvodnih treningih imaš na voljo še 1 teden, da preizkusiš naše vodene skupinske vadbe.

14 DNI

3. KORAK: pričetek proizvodnje

Po opravljenem uvajalnem programu spoznaš, ali si 100% odločena, da začneš s svojo proizvodnjo. Cilj tretjega koraka je 100% predanost prvih 90 dni. V tej fazi je jeklo še zelo krhko, hitro se lahko zalomi in obupaš, zato je potrebna jeklena volja in vztrajnost! Po treh mesecih doslednega izvajanja treningov, upoštevanja nasvetov glede prehrane in ostalih aktivnosti ugotoviš, da ti vse skupaj postaja všeč. Opaziš že večje spremembe na svojem telesu in počutju. Osvojil/a si ključne navade, da postaneš jeklen/a!

90 DNI

4. KORAK: postaneš jeklen/a

1 leto vztrajnosti je obdobje, ko ob normalnih razmerah, ni več poti nazaj. V prvem letu lahko pričakuješ izgubo 15-20 kg, velik napredek v telesni zmogljivosti in predvsem boljše počutje ter zdravje. Sedaj si ne predstavljaš več življenja brez treningov, zdrave prehrane in ostalih aktivnosti. To si sedaj ti v novi preobrazbi, odporen/a na rjo. 

Drugim boš motivacija in zgled, kar te bo še dodatno vzpodbujalo, da nadaljuješ v enakem ritmu.

1 LETO

Naj aktivnost postane del tvojega vsakdana in zdrava prehrana nekaj samoumevnega. S postopnim uvajanjem sprememb bo tvoja pot do uspeha lažje dosegljiva, spremenjen življenjski slog pa dolgoročen.

KAJ VSEBUJE PROGRAM HUJŠANJA?

treningi v manjši skupini ali individualno

redno spremljanje tvojega napredka

prehransko svetovanje

podpora ostalih članov

Z NAŠO POMOČJO JE USPELO ŽE MNOGIM!

"Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe!" 

 -24,6 kg v manj kot enem letu! 

"Rok, res sem ti hvaležna, da si iz totalne anti-športnice izvlekel moč, da zdaj redno telovadim trikrat na teden. Nisem verjela, da bom kdaj vzljubila vadbo, a s tvojo pomočjo mi je to uspelo (pri 42 letih 😊).

Hvala za vso spodbudo, dobro voljo in strokovnost, ki jih vlagaš v moje treninge. 😊

Sama sebi sem dokazala, da se z redno vadbo in normalno prehrano zmore vse, če je cilj pred mano in predvsem, če imaš ob sebi podporo!

"V Jeklarni me je najbolj motivirala dobra energija trenerjev in vadečih!"

 -28 cm okoli pasu v 10 mesecih! 
 iz konfekcijske št. 48 na št. 40! 

Danes je morda tvoja zadnja priložnost, da se nam pridružiš, saj imamo prostih le še nekaj terminov.

Ne razmišljaj preveč. Najtežje je začeti, prijavi se zdaj in opravljen bo velik korak!

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p.. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2020 Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. | Vse pravice pridržane                                                                                                                                                                            Splošni pogoji in pravila