JEKLARNA

Prvi korak na poti do uspeha

Imaš željo po telesni preobrazbi oz. se zavedaš, da ti primanjkuje telesne aktivnosti?

➡️ Si se že večkrat odločil/a za spremembo, začel/a z akcijo, vendar se je nekje zalomilo in si prenehal/a?

➡️ Si neučakan/a in izgubiš motivacijo, če rezultati niso dovolj hitri?

➡️ Te na svoji poti ovire oz. problemi hitro vržejo iz tira?

Zelo verjetno napako narediš že na začetku, ko se po odločitvi, da uresničiš svoje želje, ne zavežeš (ang. to commit) svojim ciljem 100 % in jim nisi predan/a!

 

Kaj to pomeni?

 

Na primer, če želiš izgubiti 20 kg, prideš k nam na posvet, ti obrazložimo, kako pri nam poteka program hujšanja in povemo, da bo za to potrebno vztrajati vsaj 6 mesecev.

V kolikor že na začetku dvomiš v to, da boš zdržal/a 6 mesecev, si obsojen/a na neuspeh in ti svetujemo, da s pričetkom še malo počakaš, saj je škoda denarja in časa, ki bi ga za to porabil/a. Zelo pogosto se namreč dogaja, da se ne upamo zavezati dolgoročnim ciljem, ker se po nepotrebnem bojimo, da bi vmes prišli zapleti, na katere trenutno nimamo prav nobenega vpliva, misel na njih pa ima močan vpliv na nas!

✅ Šele, ko boš 100% odločen/a in pripravljen/a za akcijo, se bo pot do cilja odprla! Problemi in ovire bodo postali novi izzivi, zaradi katerih ne boš odnehal/a, ampak te bodo gnali naprej.

✅ Ves čas se moraš globoko v sebi zavedati, zakaj to počneš! Spraševati se moraš “ZAKAJ” toliko časa, da odkriješ svoj najgloblji razlog za željo po spremembi (npr. Zakaj želim shujšati? Zakaj želim imeti ožji trebuh/manjšo rit? Zakaj želim, da bi bila bolj všeč svojemu fantu/možu/sodelavcu…? Zakaj hočem na plaži obleči 2 številki manjše kopalke? itd…😃 ). S tem bo tvoj cilj bolj jasen in predanost treningom ter zdravi prehrani bo lažja! Tveganja na začetku ob zavezi dolgoročnemu programu boš brez težav sprejel/a in za nekatere morebitne kasnejše zaplete boš že v naprej poiskal/a rešitve.

✅ Spremembe se delajo, ko si izven cone udobja in takrat samo želja ni dovolj, potrebuješ predanost!


Torej, zelo pomembno je, kako se zadeve lotiš na začetku, kakšne misli in prepričanja imaš takrat v svoji glavi.

Če meniš, da si 100% pripravljen/a na spremembo, lahko že obkljukaš svoj prvi korak na poti do uspeha!

Naslednje korake lahko opraviš tudi z našo pomočjo, saj imamo s tem že veliko izkušenj ter uspešnih zgodb in ti lahko privarčujemo veliko časa in nepotrebnih skrbi. Potrebuješ samo še pogum, da se prijaviš na naš uvodni posvet, kjer bomo skupaj pripravili okvirni načrt za tvoj uspeh! Prijaviš se s klikom na spodnji gumb. 

Dalj, ko odlašaš, slabše je, zato se prijav zdaj! 👊