Ste naveličani karantene in zaprtja fitnesov in vadbenih centrov?

Razumemo vas,

v JEKLARNI NE JEBEMO SISTEMA

IN SMO ODPRLI SVOJA VRATA!

Prijavite se na 28 dnevni Jekleni Izziv še danes, saj prijave že pokajo na polno!

Si tudi ti eden oz. ena izmed mnogih, ki je čez noč ostal/a brez svojega najljubšega prostora za treninge? V prvih dneh še ni bilo večje krize, opravil/a si sprehod v naravi, mogoče trening doma, potem pa ti je začelo primanjkovati motivacije in volje, saj občutek, ko treniraš doma tudi približno ni podoben občutku na treningu v tvoje gymu. 

V Vadbenem centru Jeklarna se že od prvega dne karantene zelo trudimo ohranjati naše člane aktivne in zaenkrat smo kar uspešni saj jih je večina zelo pridnih in kljub temu, da ne trenirajo v Jeklarni, so zelo zadovoljni.

ZAKAJ TRENIRATI Z NAMI NA DALJAVO V ČASU KARANTENE?

  • Ker prejmeš odlično izkušnjo s treningi v živo tudi preko zaslona. Kljub treningu od doma imaš bolj pristen občutek, saj treniraš istočasno z ostalimi člani. S komentarji po treningu lahko razkriješ svoje občutke in hkrati prejmeš potrditev ostalih članov za uspešno opravljen trening. 

  • Nadaljuješ z vadbeno rutino, ki si jo osvojil/a do sedaj. Naj te trenutna situacija ne vrže s tira in s tem potegne nazaj na začetek, ko si se moral/a precej bolj potruditi za prihod iz cone udobja na trening.

  • Postaneš del naše skupnosti, ki ti daje zagon tudi v težkih časih! Motivacija je v teh časih še kako pomembna in mnogim zelo pomaga, če so povezani z ljudmi s podobnimi cilji, saj je v skupini vsaka ovira lažje premagljiva.

  • 1 urni treningi s praktičnimi pripomočki, ki jih najdeš doma. Treningi so zelo razgibani in prilagojeni vsem, ki nimajo določenih poškodb in so se s podobno obliko vadbe že srečali. Treningi vključujejo vaje za moč, vzdržljivost in gibljivost. Izvajajo se vsak dan ob isti uri (krožna vadba v pon, sre in pet ter mobility vadba v tor in čet)

  • Z redno vadbo skrbiš za krepitev imunskega sistema, kar ti v tem času še posebej koristi. To obdobje je za marsikoga verjetno zelo stresno, kar zelo neugodno vpliva na vašo odpornost. Vadba že sama po sebi deluje sproščujoče, poleg tega pa vsaj za 1 uro na dan misli preusmeriš nase in tako malo pozabiš na vse probleme okoli tebe. 

TUDI TI SE LAHKO POČUTIŠ TAKO KOT ONI

TVOJA INVESTICIJA ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE

KARANTENE V NAŠI DRUŽBI:

37 € / mesec*

*karta velja od 13.4.2020 do 13.5.2020 ne glede na to, kdaj jo kupite. v ceni je vključen 1 mesečni dostop do treningov na daljavo, elastika za vadbo, poleg tega pa prejmeš še popust v višini 20 € pri nakupu uvajalnega programa v našem vadbenem centru po karanteni (popusti se ne seštevajo)! V primeru, da se karantena zaključi pred 1.5.2020, imaš dostop do online treningov še do 31.5.2020. Online treninge bomo namreč izvajali tudi po karanteni 1x tedensko.

MOŽNOSTI PLAČILA: spletno nakazilo (pošljemo račun na mail) ali gotovinsko ob prevzemu elastike.

Treningi doma v živo preko zaslona

Vadbena elastika*

+

+

Bon za uvajalni program

*Elastike lahko prevzameš v Jeklarni ali pa ti jo pošljemo na dom.

 Elastik imamo v omejeni količini, zato se čimprej prijavi, da ne ostaneš brez! 

 
PRIJAVA ZA NE-ČLANE - ONLINE TRENINGI

Po prijavi pošljemo na email račun. Ko je račun poravnan, prejmeš dostop do online treningov.

Kako želiš prejeti elastiko?
Plačati želim:

Po kliku na zgornji gumb, prideš na zahvalno stran, kjer imaš povezavo do naše FB strani, ki jo prosim všečkaj, da te lahko dodamo v skupino za online treninge.

Če si že naš član, se prijavi tukaj      -->

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si (ime in priimek, email, telefonska številka idr.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine ter za obveščanje o novostih, ponudbah, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p.. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2020 Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. | Vse pravice pridržane                                            Splošni pogoji in pravila