OSEBNO TRENERSTVO

ZANESLJIVO DO CILJA 

Osebni trener prisluhne vašim željam, sestavi ustrezen vadbeni program in ga sproti po potrebi prilagaja, kar zagotavlja dobre rezultate.

BOLJŠE PREHRANSKE NAVADE 

Poleg vadbenega programa prejmete tudi nasvete glede zdrave prehrane in prilagojen prehranski načrt glede na vaše potrebe.

VARNOST NA TRENINGU

Z dobrim vadbenim programom in s stalnim nadzorom nad izvedbo vaj boste precej zmanjšali verjetnost za poškodbe.

Počutite se varno ob trenerjih in inštruktorjih z večletnimi izkušnjami in z uradnimi licencami za delo s strankami v fitnesu!
Brez naslova_edited_edited.jpg
JEKLARNA.00_06_19_17.Still005.jpg
JEKLARNA.00_12_03_00.Still016.jpg
JEKLARNA.00_00_55_14.Still001.jpg
INDIVIDUALNI TRENING

Najbolj učinkovit način treniranja, saj trener vso pozornost usmeri le na vas. Treningi so prilagojeni vašim željam (izguba odvečnih kilogramov; pridobitev moči in mišične mase; izboljšanje kondicije in počutja; preventiva pred poškodbami; odprava bolečin, ki so posledica neustreznih gibalnih vzorcev ipd.). 

Trener vam svetuje tudi glede ustreznega načina prehranjevanja, s čimer si izboljšate prehranske navade, ki so zelo pomemben dejavnik pri doseganju kateregakoli cilja.

Kaj vse prejmete v paketu individualnega osebnega trenerstva?

Uvodni posvet in trening

Sestava naprednega trening programa

Prehransko svetovanje

Enkrat ali dvakrat mesečno meritve sestave telesa

Stalen nadzor nad izvedbo vaj in dodatna motivacija

 
TRENING V MANJŠI SKUPINI

Še vedno zelo učinkovit način treniranja, saj je število vadečih na termin omejeno na pet. Tudi tu ima trener visok nivo kontrole nad vami, kar zagotavlja kakovostno izvedbo vseh vaj. Treningi so prilagojeni vašim željam (hujšanje;  pridobitev moči in mišične mase; izboljšanje kondicije in počutja; preventiva pred poškodbami; odprava bolečin, ki so posledica neustreznih gibalnih vzorcev ipd.).

Trener vam svetuje tudi glede ustreznega načina prehranjevanja, s čimer si izboljšate prehranske navade, ki so zelo pomemben dejavnik pri doseganju kateregakoli cilja.

Trening v manjši skupini je zelo priporočljiv tudi za vse, ki že dalj časa obiskujete vodene skupinske vadbe ali prosti trening in se vam je napredek ustavil. S personaliziranim programom in dodatnimi nasveti trenerja trening postane še bolj kakovosten. 

 
FB_recomnendation_-_Ambrož.PNG
FB review - Maša.PNG
FB_testimonial_-_Primož.PNG
FB recomnendation - Vanja.PNG
FB testimonial - Mojca.PNG
FB testimonial - Petra J.PNG