NAŠA ZGODBA IN FILOZOFIJA

Vadeni center Jeklarna | Naša zgodba
IMG_20170901_220719_557.jpg

Vadbeni center Jeklarna je mlado podjetje, vendar bogato z izkušnjami. Ideja je nastala že pred več kot desetimi leti, ko je ustanovitelj Rok Kržič s svojimi prijatelji postavil "fitnes" na prostem na svojem domu. Z velikim navdušenjem je pomagal vsakemu, ki ga je prosil za pomoč. Kot osebni trener je delal v različnih fitnesih in vadbenih centrih od katerih se je naučil veliko koristnega. Pogrešal pa je energijo in usmerjenost celotnega koncepta vadbenih centrov k doseganju rezultatov. Zato se je septembra 2017 opogumil in odprl svoj vadbeni center Jeklarna. Zasnoval ga je na ideji, da je za stranko najpomembnejše, da na treningu doživi čudovito izkušnjo in da doseže rezultat, po katerega je prišla.

 

Postati jeklen pomeni, da s pomočjo aktivnega in zdravega življenjskega sloga ter z željo po nenehni osebni rasti na fizičnem in mentalnem področju postaneš najboljša verzija samega sebe.

Ekipo Jeklarne, ki se stalno širi, trenutno sestavlja 11 strokovnjakov na različnih področjih: fitnes inštruktorji in trenerji, prehranski svetovalci ter športni in terapevtski maserji. Naša filozofija je pomagati strankam živeti aktivno in zdravo življenje in jih s tem popeljati na pot, da postanejo jeklene. Pri tem skrbimo za visok nivo strokovnosti, pozitivno energijo in prijazen odnos do vadečih.

V prvih dveh letih nam je zaupalo že več kot 500 strank, med katerimi jih je veliko doseglo izjemne rezultate na področju telesne transformacije, odprave bolečin, ki si bile posledice neustreznih gibalnih vzorcev, telesne priprave za izvajanje drugih športnih aktivnosti itd.