NAŠA ZGODBA IN FILOZOFIJA

Vadbeni center Jeklarna je mlado podjetje, vendar bogato z izkušnjami. Ideja je nastala že pred več kot desetimi leti, ko je ustanovitelj Rok Kržič s svojimi prijatelji postavil "fitnes" na prostem na svojem domu. Z velikim navdušenjem je pomagal vsakemu, ki ga je prosil za pomoč. Kot osebni trener je delal v različnih fitnesih in vadbenih centrih od katerih se je naučil veliko koristnega. Pogrešal pa je energijo in usmerjenost celotnega koncepta vadbenih centrov k doseganju rezultatov. Zato se je septembra 2017 opogumil in odprl svoj vadbeni center Jeklarna. Zasnoval ga je na ideji, da je za stranko najpomembnejše, da na treningu doživi čudovito izkušnjo in da doseže rezultat, po katerega je prišla.

 

Postati jeklen pomeni, da s pomočjo aktivnega in zdravega življenjskega sloga ter z željo po nenehni osebni rasti na fizičnem in mentalnem področju postaneš najboljša verzija samega sebe.

Ekipo Jeklarne, ki se stalno širi, trenutno sestavlja 11 strokovnjakov na različnih področjih: fitnes inštruktorji in trenerji, prehranski svetovalci ter športni in terapevtski maserji. Naša filozofija je pomagati strankam živeti aktivno in zdravo življenje in jih s tem popeljati na pot, da postanejo jeklene. Pri tem skrbimo za visok nivo strokovnosti, pozitivno energijo in prijazen odnos do vadečih.

V prvih dveh letih nam je zaupalo že več kot 500 strank, med katerimi jih je veliko doseglo izjemne rezultate na področju telesne transformacije, odprave bolečin, ki si bile posledice neustreznih gibalnih vzorcev, telesne priprave za izvajanje drugih športnih aktivnosti itd. 

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih JEKLARNA d.o.o. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. JEKLARNA d.o.o. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2017-2021 JEKLARNA D.O.O. | Vse pravice pridržane                                                                                                                                                                                                                                            Splošni pogoji in pravila