POSLOVITE SE OD ODVEČNIH KILOGRAMOV ZA VEDNO

IN HKRATI VZLJUBITE TELESNO AKTIVNOST TER PRIDOBITE ZDRAV ODNOS DO HRANE BREZ DRASTIČNIH DIET IN GROZNIH MUK!

 TRAJNA IZGUBA VEČJE KOLIČINE TELESNE TEŽE ZAHTEVA PREMIŠLJEN PRISTOP

NAŠA MISIJA

Naša želja je pomagati ljudem, ki imajo že več let resne probleme z visoko odvečno telesno težo in se je nikakor ne morejo znebiti. Pomagamo jim vrniti zdrav odnos do hrane in jih počasi popeljati v bolj aktiven življenjski slog.

 

Hujšanje nikakor ne pomeni odrekanje od dobre hrane in biti večkrat letno na "modnih dietah" ter brezglavo pretiravanje s športnimi aktivnostmi. Potreben je dolgoročni načrt, ki je prilagojen vsakemu posamezniku, njegovemu trenutnemu stanju in življenjskemu ritmu.

 

S strokovnim in študijsko podprtim pristopom pišemo uspešne zgodbe ter ljudem pomagamo na zanesljiv in vzdržen način na poti do uspeha.

S KAKŠNIMI PROBLEMI SE SOOČATE?

 80% LJUDEM, KI USPE ZNIŽATI TELESNO TEŽO VSAJ ZA 10% S POMOČJO RAZLIČNIH DIET, SE TEŽA KMALU POVRNE ALI CELO POVEČA!

Dieta ni rešitev za vaš dolgoročni uspeh, kar verjetno lahko potrdite že iz lastnih izkušenj. Začetki so obetavni, motivacija je na vrhuncu in teža hitro pada. Problem je v tem, da že v naprej veste, da tak način ni vzdržen na dolgi rok. Po koncu diete padete v star prehranjevalni režim in kilogrami naraščajo še hitreje kot pred dieto. Vrtite se v začaranem krogu in to slabo vpliva na vaše počutje, samopodobo, odnose z bližnjimi in vaše zdravje.

ZARADI NEZDRAVIH PREHRANJEVALNIH NAVAD IN PREMALO GIBANJA POGOSTOKRAT ZBOLITE IN IMATE DNEVNA NIHANJA ENERGIJE

Verjetno poznate občutek, ko ste nekaj dni na "dieti" in se prehranjujete bolj zdravo, kupite si novo športno opremo in celo prepotite svoje telo. Že v samo nekaj dneh lahko občutite vpliv zdravih življenjskih navad na vaše počutje in zdravje. Ne bi bilo super, če bi se tako počutili celo življenje?

NA ŽIVCE VAM GRE, KER STE V SLABI TELESNI PRIPRAVLJENOSTI IN VAS ŽE 10 MINUTNI SPREHOD ALI STOPNICE ZELO UTRUDIJO

Zaradi premalo telesne aktivnosti je vaša telesna pripravljenost na zelo nizkem nivoju, kar je zelo neugodno tudi za vaše zdravje. Nimate motivacije za aktivnosti, ki jih opravljajo vaši prijatelji, saj vas je sram, ker se vam morajo vedno prilagajati in vas čakajo na pohodih.

ODVEČNA TELESNA TEŽA POVZROČA DODATNE OBREMENITVE NA VAŠE SKLEPE IN JE LAHKO RAZLOG ZA BOLEČINE V KOLENIH, HRBTU ALI KOLKIH

Bolečine v sklepih omejujejo vaše dnevne aktivnosti, kar vam še dodatno otežuje izgubo odvečnih kilogramov. Zaradi bolečin se verjetno smilite samim sebi, se izgovarjate, da določenih aktivnosti itak ne morete izvajati, poleg tega pa se pogostokrat še tolažite s hrano.

V OMARI VAM ŽE VEČ KOT 10 LET VISIJO OBLEKE, KI SO VAM ŽE ZDAVNAJ PREMAJHNE, VENDAR ŠE VEDNO UPATE, DA JIH BOSTE NEKOČ SPRAVILI NASE

Bliža se pomemben dogodek, za katerega imate že izbrano oblekico in želite izgledati najlepši, a kaj, ko oblekice ne spravite nase. Vse bi dali, da vam ne bi bilo potrebno spet na "28 dnevno dieto s korenčkovim sokom". 

ČAS JE ZA SPREMEMBO!

LOTITE SE HUJŠANJA NA EDINI DOLGOROČNO UČINKOVIT NAČIN IN POZABITE NA VAŠE BOLEČINE ZA VEDNO!

Predstavljajte si življenje, kjer:

imate vi popolno kontrolo nad hrano in ne obratno

večkrat tedensko uživate v športnih aktivnostih v prijetni družbi

imate idealno telesno težo skozi celo leto in vam ni potrebno na dieto 1 teden pred poroko

imate ogromno kondicije in vam vsi zavidajo, ker vas ne dohajajo na pohodih

ste vedno polni energije, zdravi, dobre volje in v družbi se počutite samozavestni

KAKŠNA JE POT DO USPEHA?

KORAK 4 - jeklena preobrazba

Po 1 letu - izguba 15-20 kg in osvojitev navad, ki bodo izgubljeno težo ohranile ali po potrebi še znižale

KORAK 3 - pričetek proizvodnje

10 mesecev - treningi v manjši skupini, kontrola vaših prehranjevalnih navad in ostalih aktivnosti

KORAK 2 - uvajanje v proizvodnjo

2 meseca - individualni treningi z osebnim trenerjem in izboljšava vaših prehranjevalnih navad

KORAK 1 - uvodna izkušnja

Uvodni posvet, meritve telesne sestave, analiza gibanja, priprava trening programa in prehranska anamneza

KORAK 1 - uvodna izkušnja

UVODNI POSVET, MERITVE TELESNE SESTAVE, ANALIZA GIBANJA, PRIPRAVA TRENING PROGRAMA IN PREHRANSKA ANAMNEZA

Sprejmete odločitev, da je čas za spremembo. Prijavite se in pridete na uvodno izkušnjo, kjer opravimo kratek posvet, opravimo osnovne meritve in skupaj pripravimo okvirni načrt programa. Vse skupaj dobro prespite in naslednje jutro se zbudite 100% prepričani, da imate v sebi dovolj kakovostne surovine za proizvodnjo jekla. Odločeni ste, da pričnete svoj pot! ​Od sedaj naprej bo zdrav življenjski slog med vašimi top 3 vrednotami in vse odločitve boste sprejemali v prid doseganja dobrega rezultata.

KORAK 2 - uvajanje v proizvodnjo

INDIVIDUALNI TRENINGI Z OSEBNIM TRENERJEM IN IZBOLJŠAVA VAŠIH PREHRANJEVALNIH NAVAD

Trening program pričnete z individualnimi treningi z osebnim trenerjem 2x tedensko, kjer je vsa pozornost usmerjena v učenje pravilne izvedbe osnovnih vaj. S tem poskrbimo za varen pričetek ukvarjanja z vadbo za moč in vzdržljivost ter postopoma pridobite na motoričnih sposobnostih, moči in kondiciji. Po prehranski anamnezi na uvodnem posvetu vam damo ključne nasvete za izboljšanje vaših prehranjevalnih navad, ki jih tekom programa preverjamo in dopolnjujemo. Vaš napredek redno preverjamo z meritvami telesne sestave. Po dveh mesecih pridete do naslednjega koraka in v tem času lahko pričakujete izgubo cca 5 kg.

KORAK 3 - pričetek proizvodnje

TRENINGI V MANJŠI SKUPINI, KONTROLA VAŠIH PREHRANJEVALNIH NAVAD IN OSTALIH AKTIVNOSTI

Po opravljenih individualnih treningih z osebnim trenerjem ste pripravljeni za treninge v manjši skupini, kjer se pridružite ostalim članom programa hujšanja. Z njimi delite svoje izkušnje, prisluhnete njihovim zgodbam in tako še dodatno povečate možnost za vaš uspeh, saj je na tej poti podpora ostalih članov programa zelo koristna. Z našo ekipo še naprej izvajate kakovostne treninge in poleg tega lahko obiskujete še naše vodene skupinske vadbe. 1x mesečno prihajate na kontrolo napredka, kjer se posvetujemo o rezultatih in načrtih za naprej. Po cca 6 mesecih upoštevanja vseh nasvetov programa, lahko pričakujete izgubo cca 10 kg.

KORAK 4 - jeklena preobrazba

IZGUBA 15-20 KG IN OSVOJITEV NAVAD, KI BODO IZGUBLJENO TEŽO OHRANILE ALI PO POTREBI ŠE ZNIŽALE

1 leto vztrajnosti s programom je obdobje, ko ob normalnih razmerah ni več poti nazaj. V prvem letu lahko pričakujete izgubo 15-20 kg, velik napredek v telesni zmogljivosti in predvsem boljše počutje ter zdravje. Sedaj si ne predstavljate več življenja brez treningov, zdrave prehrane in ostalih aktivnosti. To ste sedaj vi v novi preobrazbi, odporni na rjo. Drugim boste motivacija in zgled, kar vas bo še dodatno vzpodbujalo, da nadaljujete v enakem ritmu.

Za uspešen rezultat je ključnega pomena jasnost vašega cilja, prepričanost in odločnost, da boste to dosegli, predanost cilju ter upoštevanje vseh naših nasvetov.

 

Naj aktivnost postane del vašega vsakdana in zdrava prehrana nekaj samoumevnega. S postopnim uvajanjem sprememb bo vaša pot do uspeha lažje dosegljiva, spremenjen življenjski slog pa dolgoročen.

ZAKAJ HUJŠATI Z NAŠIM PROGRAMOM?

Ker verjamemo, da je način izvedbe programa, znanje in navade, ki jih z njim pridobite to, kar potrebujete za doseganje dolgoročnih rezultatov. Kratkotrajne drastične diete in razni "shujševalni dodatki" vas na žalost do tja ne bodo popeljali. S kakovostnimi treningi za moč, ki so bistvenega pomena za ohranjanje puste telesne mase, osebno prilagojenim prehranskim svetovanjem, rednimi kontrolami napredka in s podporo celotne ekipe ter ostalih članov programa poskrbite za učinkovito in dolgotrajno telesno preobrazbo.

"Rok, res sem ti hvaležna, da si iz totalne anti-športnice izvlekel moč, da zdaj redno telovadim trikrat na teden. Nisem verjela, da bom kdaj vzljubila vadbo, a s tvojo pomočjo mi je to uspelo (pri 42 letih 😊).

Hvala za vso spodbudo, dobro voljo in strokovnost, ki jih vlagaš v moje treninge. 😊

NEKATERIM JE ŽE USPELO, NAJ TUDI VAM!

Danica, 48 let

"Brez energije, kondicije, kontrole nad svojim telesom, slaba samopodoba in neudobje v svojem telesu. Fizično delo, slaba prehrana in malomarnost do sebe, me je v vseh teh letih pripeljalo do točke, ko se na slikah nisem več prepoznala. Takrat sem spoznala, da moram narediti nekaj, da to spremenim, saj to ni vodilo več nikamor. 

Začela sem sama. Sprehod 2x na teden, kateri so se začeli stopnjevati do trenutka ko sem hodila vsak dan po 1 uro. Samo s tem mi je uspelo že veliko. S pomočjo svoje hčerke Lucije sem pričela delati spremembe tudi v prehrani in takrat se je preobrazba zares začela.

 

Kmalu sem spoznala, da so mi sprehodi postali premalo in odločila sem se začeti s treningi v Jeklarni. Začeti je bilo najtežje, prerasti moja prepričanja o obiskovanju vadbe, preslišati obsojanja in »posmehe« moje družbe in spoznanje, kako nefunkcionalno telo sem imela 46 let svojega življenja so me za trenutek zaustavili in takrat sem zares podvomila v svojo moč. Vendar mi je vsak obisk Jeklarne pomagal, da sem čez čas vadbo za moč vzljubila in si sedaj ne predstavljam življenja brez treningov. 

Spremenila se ni samo moja postava, spremenila sem se jaz. Spoznala sem, da si ni sebično vzeti čas zase in da delo v službi ter doma ni vse kar bi rada počela v svojem življenju.

Ljubim hribe, dobro in pozitivno družbo, sprehode s svojim kužkom, da sem po končani službi »kot rožica« polna energije, da se v svoji koži dobro počutim in da vem, da delam dobro naložbo za svojo prihodnost. 

To sem danes jaz! In do teh spoznanj in občutkov mi je pomagala Jeklarna!

 

Če zbiraš pogum, čakaš ponedeljek ali naslednji mesec, ti pravim: »začni danes, če je uspelo meni lahko tudi tebi!«

"Če je uspelo meni, lahko tudi tebi!"

 -15,5 kg v enem letu!

"V Jeklarni me je najbolj motivirala dobra energija trenerjev in vadečih!"

Katarina, 31 let

"Za dosego dobrega rezultata je zelo pomembno, da sami vidimo svoj cilj in imamo čimbolj jasno sliko celotnega procesa hujšanja. Za prvi korak je zelo pomembna prepričanost, da ti lahko uspe in nato motivacija, da ga opraviš. Zavedati se moramo, da bo potrebno vložiti kar nekaj truda in časa, da dosežemo svoj cilj.

 

Pri meni je imela sprememba prehranjevalnih navad bistvenega pomena, zelo so mi pomagali tudi treningi, ki so mi pomagali izoblikovati telo in pridobiti mišično maso ter kondicijo, kar se mi zdi pri hujšanju ključnega pomena.

 

V Jeklarni me je najbolj motivirala dobra energija trenerjev in vadečih. Celotna ekipa je zelo prijazna, znajo ti prisluhniti in pomagati na tvoji poti, kar vse skupaj zelo olajša!«

 28 cm ožji pas v 10 mesecih!

Igor, 30 let

"Trudim se biti čimbolj priden in v obdobjih, ko mi čas dopušča, v Jeklarno redno hodim tudi vsak dan. Zaradi službenih obveznosti več mesecev vmes nisem mogel redno obiskovati treningov, kar ni tako zelo vplivalo na moje rezultat, saj sem ohranil zdrave prehranjevalne navade in se trudil biti čimbolj aktiven tudi zunaj Jeklarne. 

Vsakič, ko utegnem, izkoristim čas za obisk treninga!"

 -28 kg v enem letu! 

Janja, 44 let

"Prevelika teža, brez energije in predvsem s preveliko dozo udobja domačega kavča in hladilnika priznam, da sem bila nervozna in prestrašena, kako naj bi vse skupaj delovalo, ker nikoli nisem telovadila še manj pa obiskovala kako telovadnico. Ampak bika se menda prime za roge in kar bo pa bo..

Po posvetu z Rokom in prvem tehtanju in meritvah je prišel sram, da sem se lahko pri svojih letih tako zapustila in kljub težki življenjski preizkušnji, katero sem imela še vedno nisem znala oz. hotela narediti nekaj zase.

Prvi mesec Jeklarne je bil naravnost in brez olepšav grozen in krut. Ugotovila sem, da nimam nobene kondicije in moči, predvsem pa nobenega ravnotežja in to je bilo še težje pogoltniti kot pa prekomerno telesno težo. Hoja po stopnicah je bila, kot bi želel kuhan špaget postaviti pokonci..ne gre a ne?

Telovadbe sem se lotila zavzeto in vedno dajala svoj maksimum, se držala določenih pravil prehrane (manjši obroki, brez vmesnih grižljajev), vikend je bil rezerviran za Planino (30 let nisem šla gor), kolesarjenje in ogromno hoje. Po parih mesecih so bili rezultati vidni!

Obsegi v pasu in bokih so se znatno zmanjšali: za lažjo razlago iz konfekcijske št. 48 na št .40!

Sama sebi sem dokazala, da z redno vadbo in normalno prehrano zmorem vse, če je cilj pred mano in predvsem, če imam ob sebi podporo!

"Življenje res ni potica!" 

 iz konf. št. 48 na št. 40! 

Trenerju Roku Kržiču sem hvaležna, ker ima konjske živce in neizmerno veliko znanja, da še vedno posluša moje stokanje in jamranje 3x tedensko ter da mi je vcepil v glavo, brez nič ni nič in da redna telovadba ni smrtna obsodba. 😜 Hvaležna sem tudi vsem ostalim članom v naši ekipi za vso podporo in dobro voljo, ki jo prinašajo s seboj, kar pomaga, da je naše "mučenje" lažje in znosnejše!💖

Lahko rečem, da po 1 letu telovadba ni taboo in grožnja ampak kvaliteten dar, ki ga lahko sama sebi podarim na različen način!

Življenje res ni potica! 😀 Hvala!"

Klavdija, 36 let

"S preveliko telesno težo sem imela težave že od nekdaj. Sama sem preizkusila različne diete, se trudila dodajati športne aktivnosti, kar je sicer obrodilo sadove, vendar le za kratek čas. Teža se mi je vedno znova vrnila.  

Oktobra 2015 sem se opogumila in poiskala strokovno pomoč. Najela sem trenerja Roka Kržiča, ki mi je pomagal odpraviti kilograme. Svetoval mi je glede zdrave prehrane, tako da sva skupaj postopoma izboljšala moje prehranske navade.

Na začetku sem z njim trenirala trikrat na teden in rezultati so bili vrhunski! Vmes, sem imela tudi težke trenutke, ko se teža ni toliko znižala, vendar mi je Rok vliv dodatno motivacijo in tako sem s programom lahko nadaljevala.

Skupaj z Rokom sem trenirala skoraj 1 leto, nato pa sva sklenila, da je čas, da poizkusim trenirati samostojno. V tem času sem izgubila 24,6 kg telesne teže, delež maščobne mase pa se mi je znižal iz 44,0% na 29,7%. Še bolj kot te številke, mi pomeni, da se sedaj mnogo bolje počutim, sem zdrava in vedno dobre volje.   

"Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe!" 

 -24,6 kg v manj kot enem letu! 

Sedaj je že več kot eno leto, odkar sem končala s programom hujšanja in moram priznati, da sem s telovadbo kar zasvojena. Ne predstavljam si več življenja brez telovadbe :) Še naprej treniram 3-5 krat na teden, zdravo jem, tako da se mi prvič v življenju po hujšanju izgubljena telesna teža ni povrnila."

Danes je morda vaša zadnja priložnost, da se nam pridružite, saj imamo prostih le še nekaj terminov.

Ne razmišljajte preveč. Najtežje je začeti, prijavite se zdaj in opravljen bo velik korak!

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si in člansko pristopnico (ime in priimek, naslov, email, telefonska številka, TRR, davčna št.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine, plačila obveznosti ter za obveščanje o novostih, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p.. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2020 Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. | Vse pravice pridržane                                                                                                                                                                            Splošni pogoji in pravila