POSLOVITE SE OD ODVEČNIH KILOGRAMOV ZA VEDNO!

IN HKRATI VZLJUBITE TELESNO AKTIVNOST TER PRIDOBITE ZDRAV ODNOS DO HRANE BREZ DRASTIČNIH DIET IN GROZNIH MUK!

 Trajna izguba odvečnih kilogramov zahteva premišljen pristop!

ZAKAJ JEKLENA PREOBRAZBA?

Naša želja je pomagati ljudem, ki imajo že več let resne probleme z visoko odvečno telesno težo in se je nikakor ne morejo znebiti. Pomagamo jim vrniti zdrav odnos do hrane in jih počasi popeljati v bolj aktiven življenjski slog.

 

Hujšanje nikakor ne pomeni odrekanje od dobre hrane in biti večkrat letno na "modnih dietah" ter brezglavo pretiravanje s športnimi aktivnostmi. Potreben je dolgoročni načrt, ki je prilagojen vsakemu posamezniku, njegovemu trenutnemu stanju in življenjskemu ritmu.

 

S strokovnim in študijsko podprtim pristopom pišemo uspešne zgodbe ter ljudem pomagamo na zanesljiv in vzdržen način na poti do uspeha.

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

S KAKŠNIMI PROBLEMI SE SOOČATE?

80% LJUDEM, KI USPE ZNIŽATI TELESNO MASO VSAJ ZA 10% S POMOČJO RAZLIČNIH DIET,

SE TEŽA KMALU POVRNE ALI CELO POVEČA!

Dieta ni rešitev za vaš dolgoročni uspeh, kar verjetno lahko potrdite že iz lastnih izkušenj. Začetki so obetavni, motivacija je na vrhuncu in teža hitro pada. Problem je v tem, da že v naprej veste, da tak način ni vzdržen na dolgi rok. Po koncu diete padete v star prehranjevalni režim in kilogrami naraščajo še hitreje kot pred dieto. Vrtite se v začaranem krogu in to slabo vpliva na vaše počutje, samopodobo, odnose z bližnjimi in vaše zdravje.

ZARADI NEZDRAVIH PREHRANJEVALNIH NAVAD IN PREMALO GIBANJA 

POGOSTOKRAT ZBOLITE IN IMATE DNEVNA NIHANJA ENERGIJE

Verjetno poznate občutek, ko ste nekaj dni na "dieti" in se prehranjujete bolj zdravo, kupite si novo športno opremo in celo prepotite svoje telo. Že v samo nekaj dneh lahko občutite vpliv zdravih življenjskih navad na vaše počutje in zdravje. Ne bi bilo super, če bi se tako počutili celo življenje?

NA ŽIVCE VAM GRE, KER STE V SLABI TELESNI PRIPRAVLJENOSTI IN

VAS ŽE 10 MINUTNI SPREHOD ALI STOPNICE ZELO UTRUDIJO

Zaradi premalo telesne aktivnosti je vaša telesna pripravljenost na zelo nizkem nivoju, kar je zelo neugodno tudi za vaše zdravje. Nimate motivacije za aktivnosti, ki jih opravljajo vaši prijatelji, saj vas je sram, ker se vam morajo vedno prilagajati in vas čakajo na pohodih.

ODVEČNA TELESNA TEŽA POVZROČA DODATNE OBREMENITVE NA VAŠE SKLEPE IN

JE LAHKO RAZLOG ZA BOLEČINE V KOLENIH, HRBTU ALI KOLKIH

Bolečine v sklepih omejujejo vaše dnevne aktivnosti, kar vam še dodatno otežuje izgubo odvečnih kilogramov. Zaradi bolečin se verjetno smilite samim sebi, se izgovarjate, da določenih aktivnosti itak ne morete izvajati, poleg tega pa se pogostokrat še tolažite s hrano.

V OMARI VAM ŽE VEČ KOT 10 LET VISIJO OBLEKE, KI SO VAM ŽE ZDAVNAJ PREMAJHNE,

VENDAR ŠE VEDNO UPATE, DA JIH BOSTE NEKOČ SPRAVILI NASE

Bliža se pomemben dogodek, za katerega imate že izbrano oblekico in želite izgledati najlepši, a kaj, ko oblekice ne spravite nase. Vse bi dali, da vam ne bi bilo potrebno spet na "28 dnevno dieto s korenčkovim sokom". 

ČAS JE ZA SPREMEMBO!

Lotite se Hujšanja na Edini Dolgoročno Učinkovit Način in Pozabite na Vaše Bolečine za Vedno!

Predstavljajte si življenje, kjer:

imate vi popolno kontrolo nad hrano in ne obratno

večkrat tedensko uživate v športnih aktivnostih v prijetni družbi

imate idealno telesno težo skozi celo leto in vam ni potrebno na dieto 1 teden pred poroko

imate ogromno kondicije in vam vsi zavidajo, ker vas ne dohajajo na pohodih

ste vedno polni energije, zdravi, dobre volje in v družbi se počutite samozavestni

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

KAKŠNA JE POT DO JEKLENE PREOBRAZBE?

Brez naslova_edited_edited.jpg

KORAK 1 - uvodna izkušnja

UVODNI POSVET, MERITVE TELESNE SESTAVE, ANALIZA GIBANJA, PRIPRAVA TRENING PROGRAMA IN PREHRANSKA ANAMNEZA

Sprejmete odločitev, da je čas za spremembo. Prijavite se in pridete na uvodno izkušnjo, kjer opravimo kratek posvet, opravimo osnovne meritve in skupaj pripravimo okvirni načrt programa. Vse skupaj dobro prespite in naslednje jutro se zbudite 100% prepričani, da imate v sebi dovolj kakovostne surovine za proizvodnjo jekla. Odločeni ste, da pričnete svoj pot! ​Od sedaj naprej bo zdrav življenjski slog med vašimi top 3 vrednotami in vse odločitve boste sprejemali v prid doseganja dobrega rezultata.

JEKLARNA.00_00_55_14.Still001.jpg

KORAK 2 - uvajanje v proizvodnjo

INDIVIDUALNI TRENINGI Z OSEBNIM TRENERJEM IN IZBOLJŠAVA VAŠIH PREHRANJEVALNIH NAVAD

Trening program pričnete z individualnimi treningi z osebnim trenerjem 2x tedensko, kjer je vsa pozornost usmerjena v učenje pravilne izvedbe osnovnih vaj. S tem poskrbimo za varen pričetek ukvarjanja z vadbo za moč in vzdržljivost ter postopoma pridobite na motoričnih sposobnostih, moči in kondiciji. Po prehranski anamnezi na uvodnem posvetu vam damo ključne nasvete za izboljšanje vaših prehranjevalnih navad, ki jih tekom programa preverjamo in dopolnjujemo. Vaš napredek redno preverjamo z meritvami telesne sestave. Po treh mesecih pridete do naslednjega koraka in v tem času lahko pričakujete izgubo cca 5-8 kg.

JEKLARNA.00_06_19_17.Still005.jpg

KORAK 3 - pričetek proizvodnje

TRENINGI V MANJŠI SKUPINI, KONTROLA VAŠIH PREHRANJEVALNIH NAVAD IN OSTALIH AKTIVNOSTI

Po opravljenih individualnih treningih z osebnim trenerjem ste pripravljeni za treninge v manjši skupini, kjer se pridružite ostalim članom programa hujšanja. Z njimi delite svoje izkušnje, prisluhnete njihovim zgodbam in tako še dodatno povečate možnost za vaš uspeh, saj je na tej poti podpora ostalih članov programa zelo koristna. Z našo ekipo še naprej izvajate kakovostne treninge in poleg tega lahko obiskujete še naše vodene skupinske vadbe. 1x mesečno prihajate na kontrolo napredka, kjer se posvetujemo o rezultatih in načrtih za naprej. Po cca 6 mesecih upoštevanja vseh nasvetov programa, lahko pričakujete izgubo cca 10-15 kg.

skupinske vadbe 4.PNG

KORAK 4 - jeklena preobrazba

IZGUBA 15-20 KG IN OSVOJITEV NAVAD, KI BODO IZGUBLJENO TEŽO OHRANILE ALI PO POTREBI ŠE ZNIŽALE

1 leto vztrajnosti s programom je obdobje, ko ob normalnih razmerah ni več poti nazaj. V prvem letu lahko pričakujete izgubo 15-20 kg, velik napredek v telesni zmogljivosti in predvsem boljše počutje ter zdravje. Sedaj si ne predstavljate več življenja brez treningov, zdrave prehrane in ostalih aktivnosti. To ste sedaj vi v novi preobrazbi, odporni na rjo. Drugim boste motivacija in zgled, kar vas bo še dodatno vzpodbujalo, da nadaljujete v enakem ritmu.

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

Cena uvodne jeklene izkušnje:

97 €   140 

Uvodni spoznavni posvet glede vaših želja

Pregled vašega trenutnega stanja in analiza gibalnih vzorcev

3 uvodni individualni treningi z osebno trenerko

Diagnoza vašega življenjskega sloga

Meritve telesne sestave in posvet za nadaljnji program

ZAKAJ HUJŠATI Z NAŠIM PROGRAMOM?

Ker verjamemo, da je način izvedbe programa, znanje in navade, ki jih z njim pridobite to, kar potrebujete za doseganje dolgoročnih rezultatov. Kratkotrajne drastične diete in razni "shujševalni dodatki" vas na žalost do tja ne bodo popeljali. S kakovostnimi treningi za moč, ki so bistvenega pomena za ohranjanje puste telesne mase, osebno prilagojenim prehranskim svetovanjem, rednimi kontrolami napredka in s podporo celotne ekipe ter ostalih članov programa poskrbite za učinkovito in dolgotrajno telesno preobrazbo.

Hkrati se zavedamo, da sprememba prehranjevalnih navad pri nekaterih zahteva bolj psihološki pristop, zato sodelujemo tudi s psihologinjo in specializantko integrativne psihoterapije, Mojco Majerle, ki se največ ukvarja prav z reševanjem izzivov, ki so povezani s prehrano (motnje hranjenja in čustveno prenajedanje).

"Rok, res sem ti hvaležna, da si iz totalne anti-športnice izvlekel moč, da zdaj redno telovadim trikrat na teden. Nisem verjela, da bom kdaj vzljubila vadbo, a s tvojo pomočjo mi je to uspelo (pri 42 letih 😊).

Hvala za vso spodbudo, dobro voljo in strokovnost, ki jih vlagaš v moje treninge. 😊

FB recomnendation - Vanja.PNG
Mnenja strank

Oglejte si nekaj KORISTNIH NASVETOV,

ki vam bodo pomagali na poti do vaše JEKLENE PREOBRAZBE.

Danes je morda vaša zadnja priložnost, da se nam pridružite, saj imamo prostih le še nekaj terminov.

Ne razmišljajte preveč. Najtežje je začeti, prijavite se zdaj in opravljen bo velik korak!

!!! NUDIMO TUDI GARANCIJO NA ZADOVOLJSTO !!!