DRZNI SI IN POSTANI JEKLENA MAMI!

ČAS JE, DA PO VEČ LETIH

DAJANJA PREDNOSTI DRUŽINI IN SLUŽBI 

ZAČNEŠ SKRBETI TUDI ZASE.

POSTAVI TOKRAT SEBE NA PRVO MESTO IN SE PRIDRUŽI PROGRAMU JEKLENA MAMI!

NAŠA MISIJA

Ker se zavedamo, da nosečnost in dajanje prednosti svoji druži pusti na ženskem telesu določene posledice, je naša želja pomagati vsem mamicam, ki so zadnja leta pozabila nase in so se sedaj odločile postaviti sebe na prvo mesto.

Skrb za svoje otroke in celotno družino zahteva ogromno energije in časa, zato je povsem običajno, da takrat mamica nima volje, da bi si vzela čas tudi zase. V podobni situaciji je bila tudi naša osebna trenerka, usposobljena za treniranje žensk med nosečnostjo in po porodu, Andreja Obal, ki je vodja programa Jeklena Mami in hkrati tudi mamica dveh otrok. 

S strokovnim in hkrati prijaznim odnosom skušamo mamice pripeljati do tega, da se v svojem telesu počutijo zadovoljne in privlačne, so bolj samozavestne in sproščene v intimnih odnosih, pridobijo na kondiciji in imajo več energije za igranje s svojimi otroki.

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

DEJSTVO JE, DA SE TELO PO PORODU SPREMENI

 SPADAŠ V SKUPINO ŽENSK, KI SE PO PORODU KAR NE MOREJO ZNEBITI ODVEČNIH KILOGRAMOV?

Med nosečnostjo si pridobila kar nekaj odvečnih kilogramov, ki pa na žalost še kar niso izginili. Verjetno si preizkusila že različne diete, kar ti ni prineslo želenega rezultata in ugotovila, da dieta očitno ni rešitev za tvoj dolgoročni uspeh. Na dieti se očitno preveč omejuješ in že v naprej veš, da tako ne boš dolgo zdržala in zato kmalu padeš v star prehranjevalni režim in kilogrami naraščajo še hitreje kot pred dieto. Vrtiš se v začaranem krogu in to slabo vpliva na tvoje počutje, samopodobo, odnose z bližnjimi in zdravje.

 

TE MOTI OBLIKA ALI IZGLED TREBUHA?

Če s težo nimaš težav, te morda moti oblika ali izgled trebuha. Med nosečnostjo se namreč trebušna stena močno raztegne in to lahko ostane problem še kar nekaj časa po nosečnosti. Z ustreznimi vajami in pravilno tehniko izvajanja določenih vaj za trebušne mišice se to situacijo lahko močno izboljša ali celo odpravi.

SE POČUTIŠ NESAMOZAVESTNO V KOPALKAH IN INTIMNIH ODNOSIH?

Pogrešaš obliko svojega telesa, ki si jo imela pred nosečnostjo in se zaradi odvečnih kilogramov in izgleda trebuha ne počutiš samozavestno, ko oblečeš svojo najljubšo oblekco ali kopalke. Verjetno se ne počutiš dobro tudi v spalnici ob prižgani luči med intimnim odnosom.

IMAŠ POMANJKANJE ENERGIJE IN KONDICIJE ZA IGRANJE Z OTROKI?

Zaradi slabe telesne pripravljenosti si zelo hitro utrujena, ko se igraš s svojimi otroki. Pogostokrat nimaš energije in v igri ne uživaš, kar čutijo tudi tvoji otroci. Želiš si, da bi ti bilo igranje z otroki v večje zadovoljstvo.

SE POČUTIŠ IZČRPANO IN NEZADOVOLJNO V SVOJEM TELESU?

Zaradi vseh dnevnih aktivnosti, tempa življenja in dajanja prednosti svoji družini si do sedaj nisi vzela dovolj časa zase. To te je verjetno zelo izčrpalo in počutiš se nezadovoljno v svojem telesu. 

RAZUMEMO TVOJE BOLEČINE!

Naj te potolažimo, takšnih mamic je ogromno in tudi Andreja je šla čez to pot, zato razume, kako se počutiš.

PROGRAM JEKLENA MAMI TI BO POMAGAL:

da se končno znebiš "nosečniškega" trebuha

da smukneš v hlače in oblekce, ki si jih nosila pred nosečnostjo

da se samozavestno pojaviš v svojih najljubših kopalkah na plaži

da v spalnici ob prižgani luči ponovno sproščeno uživaš v intimnih odnosih s svojim partnerjem

da bo igranje z otroki v večje zadovoljstvo in premagovanje dnevnih izzivov uspešnejše

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

KAKŠNA JE POT DO USPEHA?

Brez naslova_edited_edited.jpg

KORAK 1 - uvodni posvet

POGOVOR O TVOJIH ŽELJAH IN CILJIH, MERITVE TELESNE SESTAVE IN RAZLAGA POTEKA CELOTNEGA PROGRAMA

Sprejmeš odločitev, da je sedaj čas, da sebe postaviš na prvo mesto in začneš s spremembo. Prijaviš se in prideš na uvodni posvet, kjer se pogovorimo o tvojih željah, opravimo osnovne meritve in skupaj pripravimo okvirni načrt programa. Vse skupaj dobro prespiš in naslednje jutro se zbudiš 100% prepričana, da imaš v sebi dovolj kakovostne surovine da postaneš JEKLENA MAMI. Odločena si, da pričneš svojo pot in prepričana, da lahko dosežeš svoj cilj! ​

+ MONTAZA +.00_00_24_03.Still003.jpg

KORAK 2 - uvajalni trening

UVODNI INDIVIDUALNI TRENING ZA UČENJE OSNOVNIH GIBALNIH VZORCEV, TEHNIKE DIHANJA IN PREHRANSKA ANAMNEZA

Trening program pričneš z individualnim osebnim treningom, kjer preverimo tvojo trenutno stanje in te naučimo tehniko izvajanja osnovnih gibalnih vzorcev. S tem poskrbimo za varen pričetek ukvarjanja z vadbo za moč in vzdržljivost. Preverimo tudi tvoje prehranjevalne navade in ti damo ključne nasvete za začetek izboljšave le-teh. Po uvajalnem treningu si pripravljena na preizkusni mesec v manjši skupini z ostalimi mamicami.

+ MONTAZA +.00_00_41_04.Still007.jpg

KORAK 3 - preizkusni mesec

1 MESEC TRENIRAŠ V SKUPINI Z OSTALIMI MAMICAMI S PODOBNIMI CILJI IN SITUACIJAMI, DA SE PREPRIČAŠ O USTREZNOSTI PROGRAMA

Po opravljenem uvajalnem treningu se pridružiš ostalim mamicam v skupini. Skupaj izvajate treninge za moč in vzdržljivost ter z njimi deliš svoje izkušnje, prisluhneš njihovim zgodbam in tako še dodatno povečaš možnost za svoj uspeh, saj je na tej poti podpora ostalih članic programa zelo koristna. Poleg tega še naprej skrbimo za izboljšanje tvojih prehranjevalnih navad, dobivaš tudi različne izzive za aktivnosti izven vadbenega centre in 1x mesečno prihajaš na kontrolo napredka, kjer se posvetujemo o rezultatih in načrtih za naprej.

veselje po treningu.png

KORAK 4 - postaneš JEKLENA MAMI!

PO 6 MESECIH PREOBLIKUJEŠ SVOJE TELO, PRIDOBIŠ OGROMNO NA MOČI IN KONDICIJI IN POČUTIŠ SE ŠE BOLJE V SVOJEM TELESU

V kolikor ugotoviš, da se na programu dobro počutiš, z njim nadaljuješ. Po 6 mesecih vztrajnosti s programom ob normalnih razmerah dosežeš ogromno preobrazbo. Izgubila boš odvečne kilograme, ki so ti ostali od nosečnosti in se jih pred tem nikakor nisi mogla znebiti, zelo boš napredovala v telesni zmogljivosti in bolj zadovoljna in zdrava se boš počutila v svojem telesu. Ne boš si več predstavljala življenja brez treningov, zdrave prehrane in ostalih aktivnosti. Drugim mamicam boš motivacija in zgled, kar te bo še dodatno vzpodbujalo, da nadaljuješ v enakem ritmu.

!!! Garancija na zadovoljstvo !!!

Cena uvodne jeklene izkušnje:

97 €   140 

Uvodni spoznavni posvet glede vaših želja

Pregled vašega trenutnega stanja in analiza gibalnih vzorcev

3 uvodni individualni treningi z osebno trenerko

Diagnoza vašega življenjskega sloga

Meritve telesne sestave in posvet za nadaljnji program

ZAKAJ TI PRIVOŠČIM, DA POSTANEŠ JEKLENA MAMI?

Ker sem sama šla čez dve popolnoma različni nosečnosti in obdobji po porodu. Imela sem težave z medenično bolečino v nosečnosti in po porodu, diastazo, pridobila sem višek kilogramov, ki sem jih uspešno izgubila in preoblikovala telo. Zato točno vem, kakšni so občutki, ko ti kavbojke ne gredo gor ali v oblekici še vedno izgledaš kot da si v 5. mesecu nosečnosti, ko ti sorodniki in prijatelji rečejo, da ti je pa tokrat kar nekaj kilogramov še ostalo ali ti je nelagodno ko si na plaži v kopalkah. Tudi sama sem bila zaradi spremenjenega telesa pogostokrat nesamozavestna in nesproščena v intimnih trenutkih, posledično ugašala luči.

 

Vem pa tudi, kako ti lahko pomagam, da se končno znebiš nosečniških oblog in trebuha, pridobiš na samozavesti in začneš uživati na vseh področjih svojega življenja polna volje in energije.

Poznam pot, če je uspelo meni, verjamem, da lahko tudi tebi!

AndrejaObal_0013.jpg

KAJ PRAVIJO OSTALE MAMICE, KI SO ŽE JEKLENE?

Število mest v programu je zelo omejeno, zato čimprej opravi 1. korak in si rezerviraj termin za BREZPLAČEN uvodni posvet!

!!! NUDIMO TUDI GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO !!!