PRENESI SI BREZPLAČNO E-KNJIGO IN OPRAVI PRVE KORAKE DO JEKLENE MAMI KAR OD DOMA

S preprostim 28 dnevnim trening programom, prilagojenim za mlade mamice in vajami za krepitev mišic medeničnega dna, boš osvojila začetne korake do preobrazbe Jeklena Mami!

Čez ta program je šlo že ogromno mamic in danes so zelo zadovoljne, da so pred nekaj meseci zbrale dovolj poguma in volje za pričetek. Pridruži se jim!

info@jeklarna.si     031 264 223

Vsi podatki, ki jih Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. pridobi na spletnem mestu www.jeklarna.si (ime in priimek, email, telefonska številka idr.), so uporabljeni izključno za namen organizacije prijav na vadbene termine ter za obveščanje o novostih, ponudbah, akcijah, spremembah, vabilih na dogodke ipd. Podatke hranimo dokler je stranka včlanjena v Vadbeni center Jeklarna. Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p.. ima zagotovljene vse postopke, potrebne za zavarovanje osebnih podatkov, kot to določata Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov (GDPR) in veljavni Zakon o varovanju osebnih podatkov.

© 2020 Vadbeni center Jeklarna, Rok Kržič s.p. | Vse pravice pridržane                                            Splošni pogoji in pravila